5 tipuri de femei cu care bărbaţii refuză să se însoare

Distribuie

Fiecare bărbat are standardele lui şi caută un anumit tip de femeie care să-l completeze şi să-l împlinească din toate punctele de vedere. Iată 5 tipuri de femei care nu sunt trecute pe lista candidatelor la măritiş, în opinia bărbaţilor chestionaţi de site-ul de matrimoniale Samantha’s Table Matchmaking.

1. Femeia “Trăiesc numai pentru tine”

Este tipul de femeie care se agaţă cu disperare de un bărbat. La început el este flatat de atenţia pe care o primeşte din partea unei femei, însă, cu timpul, este pur şi simplu sufocat de atâta dragoste. Bărbaţii au nevoie de o femeie independentă şi nu de cineva care să stea toată ziua la uşă, aşteptându-l să vină acasă.

2. Femeia “Vreau un tată!”

O vezi numai alături de bărbaţi mult mai în vârstă decât ea şi asta pentru că are nevoie de un tată, nu de un iubit sau de un soţ. La început, bărbaţii pot fi încântaţi de faptul că li se cere permisiunea să se facă X sau Y, că li se cere părerea sau sfatul, însă, când îşi vor da seama că lângă ei se află o femeie care trăieşte ca-n adolescenţă cu dorinţa de a-i atrage atenţia “tăticului”, vor ieşi rapid din relaţie.

3. Femeia “Îi dau raportul mamei!”

Este femeia care nu ia nicio decizie de una singură, dacă nu s-a consultat în prealabil cu mama. Vorbesc la telefon de zeci de ori pe zi. La început, bărbaţii pot fi atraşi de ideea de a avea alături o femeie grijulie, care se înţelege perfect cu familia ei, însă nu vor fi prea încântaţi să afle că femeia de lângă ei îi cere permisiunea mamei pentru lucruri care îi privesc doar pe ei.

4. Femeia “Am aflat un secret”

Este femeia care ştie toate bârfele din cartier şi moare de nerăbdare să i le spună bărbatului de lângă ea şi tuturor. La început, bărbaţii pot fi atraşi de modul în care vorbeşte, de glumele ei, dar vor începe să se gândească dacă nu cumva, la un moment dat, sunt şi ei înşişi subiecte savuroase în conversaţiile ei cu alte persoane.

5. Femeia “Vreau şi eu”

Este tipul de femeie care vrea să fie cel puţin la fel de “bună” ca restul persoanelor pe care le cunoaşte personal. Şi-a luat X haina de blană, vrea şi ea. Familia Y a plecat în vacanţă in străinătate, vrea şi ea. Vorbeşte constant despre ceea ce fac alţii şi ceea ce au alţii. Toate aceste lucruri pun presiune pe bărbat, care începe să se gândească dacă nu cumva femeia are o problemă cu ea însăşi.

sfatulparintilor.ro.


Distribuie
..