5 semne că iubitul tău nou NU te va satisface ÎN PAT

Distribuie

Cum poți ști sigur dacă merită să faci sex cu un bărbat sau nu? Există semne care te anunță încă de la început că nu este foarte dotat în pat.

Nu îți place cum sărută

Un bărbat care nu sărută bine cu siguranță nu este un iubit mai bun în pat. Așadar dacă v-ați sărutat și nu a fost pe placul tău, probabil nu ar trebui să treceți la un alt nivel, notează unica.ro.

Este beat

Beția nu este o stare constantă, așa că poate fi și bun la pat. Însă dacă are chef de sex când este și în stare de ebrietate, mai bine refuzi respectuos și aștepți să se trezească din beție, altfel partida cu siguranță nu va fi una prea plăcută.

Nu are ritm

Nu este adevărat că bărbații care nu știu să danseze nu știu nici să facă sex, însă ritmul contează foarte mult. Oricare ar fi mișcările sale, dacă nu reușește să mențină ritmul cu cel al melodiei, probabil că nici în pat nu te vei simți prea bine cu el.

Te întrerupe tot timpul

Nu poți duce o frază până la capăt pentru că el vrea să mai adauge ceva. Dacă face acest lucru în mod constant, nu te aștepta să te simți prea bine în pat cu el, pentru că lipsa de respect pe care o afișează când vorbiți, va apărea și în pat când vine vorba de satisfacția ta… care va fi „întreruptă” .

Miroase neplăcut

Dacă te dezgustă mirosul unui bărbat, fie că este respirația sau pur și simplu mirosul natural al pielii sale, cel mai probabil nu va deveni mai plăcut în pat. Mai exact, dacă miroase puternic atunci când este îmbrăcat, când se va dezbrăca nu va fi mai bine.


Distribuie
..