5 motive să fii cu un bărbat căruia îi place să CITEASCĂ

Distribuie

Specialiştii te sfătuiesc să sari peste baruri și site-urile de întâlniri online, și mergi la bibliotecă. Stând confortabil printre rafturi, cu nasul într-un roman, stă partenerul tău ideal: bărbatul căruia îi place să citească.

Iată 5 motive pentru care împătimiții de lectură sunt bărbații ideali:

1. Veți avea întotdeauna subiecte de discuție

Evită acele momente de tăcere incomode. Pur și simplu întrebă-l ce ce citește în momentul de față sau ce cărți bune au mai apărut sau care este opinia lui asupra adaptării unei cărți într-un film. Dacă vă place amândurora să citiți, fiți siguri că n-o să vă plictisiți niciodată unul în prezența celuilalt, notează fabuloase.ro.

2. Nu te vor sufoca

Un bărbat căruia îi place să citească prețuiește clipele sale libere și înțelege că ai nevoie, ca și el, de momentele tale de intimitate, în care să nu te deranjeze nimeni.

3. Sunt mereu dornici să călătorească

Deoarece vizitează ținuturi îndepărtate prin intermediul cărților, acest lucru le creează dorința de a se aventura spre acele locuri în viața reală.

4. Nu au nevoie de multe lucruri pentru a fi fericiți

Pune-le o carte sub nas și le vei face o mare bucurie. Drept urmare, nu va trebui să te străduiești mereu să îi faci fericiți.

5. Bârfa îi plictisește

Dacă nu-ți dorești să ai parte de bârfă și de discuții meschine și după ce ajungi acasă, un bărbat căruia îi place să citească este ideal pentru tine.


Distribuie
..