5 motive pentru care un tip o să-ți dea PAPUCII chiar dacă te place

Distribuie

Ți s-a întâmplat și nu ai înțeles niciodată motivul. Te-a părăsit susținând că în continuare te place și nu e vorba de altă femeie sau pur și simplu dezinteres.

Chiar dacă nu i-ai găsit vreo scuză, iată care ar fi putut fi motivul comportamentului său, potrivit euforia.tv.

1. Sexul nu e grozav

Chiar dacă vă înțelegeți, aveți pasiune în comun și adoră obiceiurile tale ciudate, s-ar putea ca în pat, să nu aveți chimie. De multe ori, un bărbat va prefera să caute „pachetul întreg”, decât să treacă cu vederea acest aspect.

2. Vrea să aibă relații sexuale și cu alte persoane

Nu-și dorește o relație exclusivă. Vrea să se vadă și cu alți oameni și este atras de alte femei, în pofida sentimentelor pe care le are pentru tine.

3. Prietenii lui nu te plac

Unii bărbați țin extrem de mult la părerea amicilor. Așadar, dacă unul dintre ei a observat ceva enervant la tine, fii sigură că îi va spune iubitului tău și chiar, îl va influența să caute ceva mai „bun”.

4. Mama lui nu te place

Probabil că nu va fi la fel de directă ca amicii săi, dar îl va face să te privească cu alți ochi. În curând, s-ar putea să cedeze presiunii.

5. Nu face față unei relații la distanță

Ochii care nu se văd se uită. După o perioadă, ar putea să-și dea seama că nu te vede îndeajuns de des și că efortul de a călători doar pentru a fi cu tine câteva ore nu merită.


Distribuie