5 lucruri pe care bărbaţii le consideră neatrăgătoare la femei

Distribuie

Dacă ai trăit cu impresia că bărbaţii nu sunt atenţi la detalii, ei bine, te-ai înşelat. Iată cele 5 lucruri pe care bărbaţii le consideră neatrăgătoare:

Flirtul excesiv

Bărbaţilor le place să flirteze, să seducă şi să fie seduşi, însă atunci când o femeie flirtează excesiv începe să devină neatrăgătoare în ochii bărbaţilor, deoarece lasă impresia că poate fi cucerită prea uşor.

Machiajul şi coafurile complicate

Coafura şi machiajul elaborate sunt adecvate pentru un eveniment important. Într-o zi obişnuită, părul şi tenul ttău trebuie să aibă un aspect natural. Bărbaţii nu vor aprecia o podoabă capilară încărcată cu produse de styling şi aspră la atingere sau un ten încărcat cu fond de ten.

Pielea uscată

Bărbaţii găsesc extrem de neplăcut să atingă o piele aspră şi uscată. Hidratează-te corespunzător, consumând 2 litri de apă şi utilizând crème şi uleiuri de corp. Poţi recurge, de asemenea, şi la remediile naturale existente.

Manichiura neîngrijită

Pentru o femeie, unghiile sunt ca o carte de vizită şi tocmai de aceea sunt analizate atent de către bărbaţi. Dacă sunt neîngrijite, roase sau cu oja sărită sunt total neatrăgătoare şi spun multe despre posesoarea lor.

Vocabularul obscen

Folosirea cuvintelor obscene îţi vor ştirbi din feminitate şi te vor face să pari neatrăgătoare în ochii bărbaţilor.

euforia.tv.


Distribuie
..