5 lucruri neașteptate care fac un bărbat să se simtă IUBIT

Distribuie

Bărbaţii au feluri ciudate de a-şi exprima sentimentele şi văd iubire în cele mai neaşteptate locuri. Vezi care sunt cele 5 lucruri neaşteptate care îl fac să se simtă iubit pe partenerul tău.

Ai grijă de tine mai întâi

Nimic nu este mai sexy decât o femeie care se îngrijeşte, care ştie ce nevoi are şi are grijă să fie satisfăcută ea mai întâi.

Bărbaţii adoră să te vadă că te faci frumoasă pentru ei, că îţi iei timp liber de la relaţie pentru activităţile tale preferate.

Îl faci să se simtă eroul tău

Orice bărbat are nevoie să se simtă necesar. El vrea să vadă că ai nevoie de el, că nu ştii ce te-ai face fără el, că viaţa ta este mai bună de când l-ai cunoscut pe el.

Nu trebuie să fie gesturi mari, dar să-i mulţumeşti pentru că a schimbat un bec la tine acasă poate fi mai bine decât să-i spui zilnic că îl iubeşti.

Îi spui că îl iubeşti şi apreciezi

Doar pentru că sunt sexul tare, nu înseamnă că bărbaţii nu au momente romantice, că sufletul lor nu tânjeşte după tandreţe.

Spune-i că îl iubeşti, arată-i că îţi pasă de el şi de viaţa lui şi apreciază ceea ce face pentru tine.

Îl laşi să îşi arate părţile vulnerabile fără să profiţi

Nimic nu urăsc bărbaţii mai mult decât să fie manipulaţi de femei perfide.

Dacă are destulă încredere în tine să-ţi arate laturile lui sensibile, dacă plânge vreodată în faţa ta sau îţi spune că nu ştie ce să facă, nu întoarce asta împotriva lui niciodată.

Îi înţelegi viziunea despre ce este un bărbat adevărat

Fiecare bărbat a fost crescut cu o anumită idee despre ceea ce înseamnă să fii bărbat adevărat. Pentru unii este vorba de bani mulţi, cu care să-şi poată întreţine familia, pentru alţii înseamnă să-şi facă timp să ducă copiii la înot.

Oricare ar fi viziunea lui, arată-i că te interesează ce crede şi că eşti de acord cu viziunea lui despre „bărbăţie” şi ceea ce înseamnă rolul lui în relaţie.

unica.ro.


Distribuie
..