5 lucruri despre bărbați care înnebunesc femeile

Distribuie

Diferențele dintre bărbați și femei sunt uneori de neînțeles. Realitatea este ca suntem construiți diferit și gândim diferit. Există touși câteva diferențe între cele doua sexe care le înnebunesc pe femei.

  1. Bărbații au un miros slab dezvoltat. Acest lucru ar explica de ce bărbații nu simt că gunoiul trebuie aruncat sau șoșetele pe care le poartă ar trebui sa ajungă în coșul cu rufe murdare. Nu e vina lor ca femeile au un simț al mirosului mai dezvoltat datorită hormonului estrogen. Priviți care este primul gest al unei femei care primește flori: le miroase.
  2. Bărbații nu comunică. Femeile se exprimă prin cuvinte, folosesc 20.000 de cuvinte zilnic. Bărbații folosesc în jur de 7.000. Științific vorbind, conform unui studiu publicat în The Journal of Neuroscience, femeile posedă un cortex cerebral mai bogat în FOXP2, proteina responsabila de comunicarea vocală.
  3. Bărbații slăbesc mai repede decât femeile. Datorită hormonului testosteron, bărbații au mai multă masă musculară raportată la grăsimea din corp. Aceasta determină ca bărbații să aibă nevoie de mai multe calorii. Un corp mai mare înseamnă un necesar mai mare de energie, dar și crește posibilitatea unui deficit de calorii. Deficitul duce la pierderea in greutate.
  4. Bărbații nu țin minte datele importante. Un motiv ar fi ca ei compartimenteză fiecare informație pe care o primesc, gândirea lor este una care se concentrează pe ceea ce are de făcut în acel moment. Femeile pot să țină minte lista de cumpărături, programarea la dentist, ca mâine e aniversarea căsătoriei și că în 10 minute trebuie să scoată friptura din cuptor.
  5. Bărbații nu au răbdare. Cu toții am observat cum bărbații nu au răbdare să urmărească o emisiune de la un capăt la altul, iau telecomanda și se uită la 3-4 emisiuni în acelasi timp. Asta e modalitatea lor de a face multitasking.

unica.ro.


Distribuie
..