5 lucruri care îi sperie pe bărbaţi ÎN PAT

Distribuie

În ultimii ani au apărut tot felul de „trenduri”, chiar şi în materie de sex. Când serialele cu vampire ne-au împânzit televizoarele, a fost la modă să muşti. Când a apărut cartea „Fifty Shades of Grey” (Cele 50 de vicii ale domnului Grey), cuplurile au început să guste din BDSM. De cele mai multe ori, femeile sunt capul răutăţilor, iar unele astfel de idei îi sperie pe bărbaţi. Cum ar fi:

Epilare inghinală completă

Dacă unora le place acest stil de „coafare” a zonei intime, alţii sunt de-a dreptul dezgustaţi să vadă o femeie epilată complet acolo jos. Mai mult pentru că aseamănă regiunea inghinală a unei femei în toată firea cu cea a unei fetiţe care încă nu a ajuns la pubertate, iar ideea aceasta ajunge atât de departe în mintea lor încât nici nu mai pot face sex, scrie unica.ro.

Ursuleţii de pluş

A fost odată o modă să ai prin casă – în special în pat – animăluţe de pluş. Primite, cumpărate, moştenite, oricum, era cool să le ţii la vedere, în copilărie şi adolescenţă. Dar dacă deja ai ajuns la maturitate şi încă ţii în pat animăluţe de pluş, s-ar putea să-ţi sperii partenerul. O dată pentru că nu îi arăţi că ai trecut de faza cu jucăriile şi a doua oară pentru că s-ar putea duce imediat cu gândul la păpuşa ucigaşă Chucky.

Muşchii

O femeie care merge la sală şi se îngrijeşte este dorită de bărbaţi – ei fiind cei care se iau mai mult după cum arată o femeie decât după alte calităţi. Totuşi, o femeie musculoasă nu este o surpriză tocmai plăcută. Pe lângă faptul că el se poate simţi intimidat pentru că „pătrăţelele” tale sunt mai bine definite ca ale lui, nici braţele ca ale Madonnei nu sunt tocmai atrăgătoare şi probabil se gândeşte că face sex cu un bărbat, decât cu o femeie.

Femeia necunoscută

O aventură de-o noapte înseamnă să vă distraţi o singură dată, iar apoi să nu vă mai întâlniţi, să nu mai vorbiţi. Dar dacă duci ideea prea departe şi refuzi să îi spui măcar numele tău – chiar şi unul inventat – mai degrabă ar face cale întoarsă decât să meargă acasă cu tine. Probabil mai mult de teamă că ai putea fi o maniacă sub acoperire sau pur şi simplu viaţa ta este prea complicată şi ai prea multe de ascuns. Nu toţi bărbaţii vor reacţiona la fel, însă cei mai mulţi se vor speria.

Tipa care muşcă

Poate ai noroc şi dai de un bărbat căruia îi place să fie muşcat, dacă tu eşti genul de femeie căreia îi place să muşte atunci când face sex. Însă nu o duce prea departe, pentru că lucrurile pot lua o turnură neplăcută: fie răni ce necesită o „plimbare” până la doctor, fie exagerezi şi toată plăcerea dispare.


Distribuie
..