5 greşeli de îngrijire pe care bărbaţii TREBUIE să le evite

Distribuie

Fie că merge la o întâlnire de plăcere sau la una de afaceri, un bărbat ar trebui să fie atent la fiecare detaliu al îngrijirii personale. Unii bărbaţi nu acordă prea mare atenţie acestui capitol, care însă este extrem de important.

Iată 5 greşeli de îngrijire pe care orice bărbat ar trebui să le evite:

1. Se dau cu prea mult parfum

Dacă se întâlneşte cu o femeie este bine să se dea cu parfum, femeile sunt foarte sensibile la mirosul plăcut. Însă dacă exagerează, va strica toată magia momentului. Iar dacă se duce la o întâlnire de afaceri, este la fel de rău, scrie sfatulparintilor.ro.

Partenerii de discuţii se vor simţi agresaţi de mirosul puternic al parfumului.

2. Nu acordă atenţie unghiilor

Chiar dacă au mâinile curate, unghiile neîngrijite vor lăsa impresia unei persoane neglijente. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să meargă săptămânal la salon, însă poate folosi din când în când o pilă de unghii cu care să-şi rotunjească colţurile şi să-şi netezească imperfecţiunile.

3. N-au grijă de ten

Nu mulţi bărbaţi acordă o atenţie deosebită tenului. Ei cred că este apanajul femeilor să-şi dea pe faţă cu cremă de zi, cremă de seară. Iar aici greşesc, întrucât indiferent dacă eşti bărbat sau femeie, o piele neîngrijită corespunzător îmbătrâneşte mai repede.

În plus, trebuie să aibă grijă la instrumentele de bărbierit folosite, cât şi la produsele cosmetice pe care le foloseşte pentru a reduce la minimum posibil iritaţiile.

4. Nu acordă atenţie dinţilor

Un zâmbet fermecător poate salva din multe situaţii, atât în afaceri, cât şi când vor să cucerească o femeie. Iar dacă dinţii nu sunt “în formă” vor avea mai multe de pierdut decât îşi imaginează.

5. Îşi ascund chelia

Căderea părului la bărbaţi este foarte des întâlnită şi mulţi bărbaţi îşi pierd încrederea de sine când ajung în această situaţie.

Însă este o mare greşeală atunci când încearcă să mascheze chelia, lăsându-şi părul rămas suficient de lung încât să poată acoperi cu el zonele afectate.


Distribuie
..