4 dintre cele mai mari SECRETE ale plăcerii masculine

Distribuie

Consideri că-ţi cunoşti foarte bine partenerul, mai ales când vine vorba despre trupul lui, însă nu poţi spune că l-ai dat gata definitiv fără să fi trecut prin toţi paşii de mai jos. Iată ce trebuie să faci.

1. Nu-i ignora sfârcurile

Un studiu publicat în Jurnalul de Medicină Sexuală, din SUA, a scos la iveală faptul că mai mult de jumătate dintre bărbaţii cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani au confirmat că stimularea acestei zone le aruncă libidoul în aer, scrie cosmopolitan.ro. Acest lucru se întâmplă pentru că, atunci când îi atingi pieptul, muşchii i se încordează, iar vasele de sânge se umflă, dând naştere unei reacţii în întregul corp. Nu aştepta să-ţi ceară el să zăboveşti în zona sfârcurilor, foloseşte-ţi mâinile şi gura. Începe prin a-l atinge cu buricele degetelor, ciupeşte-l uşor şi apoi răsfaţă-l cu vârful limbii şi cu buzele. De fiecare dată când vei varia presiunea, terminaţiile nervoase vor fi stimulate la maximum, oferindu-i o senzaţie puternică de plăcere.

2. Există punctul G masculin

E vorba despre prostată, o glandă de mărimea unei nuci, localizată la baza penisului. Această zonă poate fi stimulată chiar înainte de contactul sexual. Pune-ţi mâinile la treabă şi înnebuneşte-l de plăcere. Înfăşoară-ţi una dintre palme în jurul vârfului penisului sau în erecţie şi împinge în jos, ca şi cum ai vrea să-i scufunzi organul în pelvis. Prin frecarea ţesutului poros de prostată, iubitul tău va avea parte de aceeaşi senzaţie pe care o are în caz de penetrare adâncă. 

3. Un punct fierbinte neştiut

Ceea ce vei afla te va uimi profund, dar îţi va fi de un real folos: o parte a corpului masculin care nu e niciodată explorată la bărbaţi este… nasul. În zona din apropierea buzelor, nasul conţine mai multe terminaţii nervoase decât oricare alte zone de pe faţă şi este extrem de receptiv la atingere. Nările au acelaşi tip de piele ca şi penisul, cu alte cuvinte: cu cât acorzi mai multă atenţie nasului, cu atât îi intensifici circulaţia sângelui. Desigur, asta nu înseamnă că o să începi să-l gâdili în nas până la orgasm… e suficient un simplu sărut sau o mângâiere în acea zonă. Sau desenează cu degetul o linie imaginară începind cu nasul, peste piept şi abdomen şi terminând cu penisul, apoi revino la nas pe acelaşi drum. Această mişcare aparent banală creează un circuit sexual ce-i trezeşte tot corpul, spun specialiştii în ale eroticii.

4. Mai mult timp, orgasm mai profund

Fiind în plină acţiune, toate simptomele sale fiziologice – creşterea bătăilor inimii, accentuarea respiraţiei, tensiunea musculară, ating nivelul maxim, deci va simţi nevoia să ejaculeze. Cu cât îl ţii mai mult în acest stadiu, cu atât mai puternic va fi orgasmul lui. Pentru a-l ajuta să facă asta, stai cu ochii pe bijuteriile lui. Când ajunge aproape de final, testiculele tind să bată în retragere. Foloseşte-ţi mâinile pentru a împiedica asta! Nu numai că vei reuşi să amâni finalul glorios; bărbaţii găsesc imaginea ca fiind extrem de erotică. Nu va realiza că faci aşa pentru că vrei să-i întârzii orgasmul, va simţi fiecare val tot mai puternic.


Distribuie
..