4 chestii care îi sperie pe bărbaţi în pat

Distribuie

Te-ai gândit vreodată de ce îi este teamă iubitului tău în pat? În topul grijilor care îi bagă în sperieţi pe bărbaţi se numără mărimea, durata actului sexual, dar şi experienţa partenerei.

1. Comparaţiile cu fostul/foştii

Chiar dacă nu le place absolut deloc să vorbească sau să audă despre foştii parteneri ai iubitei lor, bărbaţii nu se pot abţine să nu se întrebe dacă celălalt era mai bun în pat. Într-un colţ întunecat al creierului răsare ideea că ar putea fi pe locul doi în preferinţele iubitei.

2. Durata

Dacă dimensiunea este în mintea tuturor, nici cu durata actului sexual nu e mai simplu. Cei mai mulţi bărbaţi vor să se „laude” cu durate impresionante, de zeci şi zeci de minute. Dar în ciuda dorinţei lor de performanţă extremă, specialiştii spun că durata ideală pentru o partidă de sex este de 7.5 minute, fără preludiu.

3. Experienţa partenerei

Nimic nu îi complexează mai tare pe bărbţi în pat decât p parteneră cu o experienţă sexuală mult mai vastă decât a lor. Valorile lor sunt date peste cap şi teama că nu se vor ridica la nivelul aşteptărilor partenerei îi poate bulversa.

4. Mărimea

Bineînţeles că una dintre cele mai „serioase” preocupări ale bărbaţilor când vine vorba de sex nu putea să lipsească. Obsesia pentru mărime îi bântuie pe cei mai mulţi bărbaţi, dar în mod deosebit pe cei care nu au o relaţie stabilă sau pe cei care se află la începutul unei relaţii.

„Oare e cel puţin la fel de mare ca a fostului? Dacă e cel mai mic penis pe care l-a văzut vreodată?!” sunt întrebările obsesive care le răsună în cap

eva.ro


Distribuie
..