3 poziţii pe care orice bărbat ar vrea să le încerce

Distribuie

După un timp, orice bărbat se plictiseşte de poziţia pe la spate sau de „linguriţa”. Ca să nu mai spunem de poziţia misionarului, pe care mulţi nici nu ar mai vrea să o încerce vreodată. Iată însă trei poziţii noi care vă vor scoate din rutină.

Poziţia lotusului

Vă aşezaţi amândoi în şezut, faţă în faţă, cu picioarele depărtate, apoi vă apropiaţi până când zona ta intimă se atinge de a lui. Picioarele tale vor sta peste ale lui. Este o poziţie ideală pentru serile când vreţi să vă ţineţi în braţe, să vă priviţi în ochi şi să vă mângâiaţi, notează unica.ro.

De ce să o încerci: Faţă de alte poziţii romantice, aceasta nu taie din plăcerea actului sexual. Vă puteţi ţin în braţe şi mângâia reciproc, dar în acelaşi timp, penisul lui îţi stimulează punctul G, astfeş ăncât vei avea un orgasm rapid şi exploziv.

Poziţia acrobatului

El se întinde pe spate cu picioarele uşor depărtate, iar tu te aşezi peste el, tot pe spate. Tu eşti deasupra, dar el e cel care controlează mişcările. În timp ce te penetrează are mâinile libere şi te poate mângâia pe sâni sau îţi poate atinge clitorisul.

De ce să o încerci: Această poziţie îi oferă lui control total asupra mişcărilor, dar vă permite să vă apropiaţi şi să vă ţineţi în braţe. Se va simţi la fel de puternic ca în poziţia „pe la spate”, dar actul sexual rămâne plin de tandreţe şi de pasiune.

Scaunul

Te aşezi pe spate ca pentru poziţia misionarului, dar ridici picioarele drepte până când formează un unghi de 90 de grade cu trunchiul. El se aşează în genunchi, îţi împinge picioarele într-o parte şi le aşază pe unul din umerii lui. În timp ce te penetrează îţi poate mângâia picioarele.

De ce să o încerci: Pentru tine este o cale sigură către un orgasm exploziv. Având picioarele întinse şi înclinate uşor pe o parte, punctul G este perfect aliniat cu corpul lui. Pentru el, este o poziţia excitantă în care deţine controlul. În plus, prostată lui este sub uşoară presiune, ceea ce poate fi foarte excitant.


Distribuie
..