3 lucruri pe care BĂRBAŢII nu le înțeleg la FEMEI

Distribuie

Să spunem adevărul gol-goluț: bărbații nu înțeleg nimic din obiceiurile noastre de înfrumusețare, ba chiar li se pare că ar fi vorba despre o știință încă necunoscută.

Și nu se exprimă foarte des pe acest subiect, însă asta nu înseamnă că sunt de acord cu tot ceea ce facem noi. Iată 3 lucruri despre frumusețe cărora ei, domnii, nu le găsesc sensul sub nicio formă:

1. Unghiile lungi – nu înțeleg cum de ești mai frumoasă având unghiile lungi și strălucitoare. Ei consideră doar că te împiedică să scrii mai repede la calculator, în rest nu ajută la nimic.

2. Genele false – dacă ochii sunt fereastra sufletului, atunci genele sunt clar perdele înflorate de la duș care te fac să pari mai degrabă ridicolă decât frumoasă, în opinia lor bineînțeles.

3. Rujul roșu – Cu buzele colorate sau nu, pentru ei este tot una. Nimic nu le atrage atenția, ci doar naturalețea cu care i-ai încântat la prima vedere.

Așadar, tot ceea ce înseamnă metodele feminine de a arăta ca scoase din cutie nu reprezintă nimic pentru bărbați. Preferă să te ia în brațe ți să te sărute dis-de dimineață când nici n-ai apucat să te speli pe față!

euforia.tv.


Distribuie