Tipuri de bărbat de care să te ferești

Distribuie

Pentru a-ți găsi prințul trebuie să săruți o groază de broscoi, cel puțin așa spune povestea. În realitate există cam șapte tipuri de broscoi, 7 tipuri de bărbați de care trebuie să te ferești și în niciun caz să te îndrăgostești.

Idiotul

Nu, nu cel din romanul lui Dostoievski, ci bărbatul care nu respectă pe nimeni și nimic. Este genul de bărbat care te vrea ca breloc, vrea să se afișeze cu tine, dar nu vrea să te cunoască cu adevărat. Bărbatul care nu iubește pe nimeni și nimic nu îl atinge.

Prea bunul

Genul de bărbat care este nebun după tine, care ar face orice pentru tine și care se transformă în preș dacă vrei cu adevărat. Nu, nu ai nevoie de un bărbat care nu se respectă pe sine.

Frumos dar prost

Nu ai nevoie de un bărbat bibelou. Meriți mai mult de atât.

Sălbatic

Motociclistul, iubitorul de sporturi extreme sau parașutistul intră în categoria sălbaticilor. E băiatul rău care te atrage ca un  magnet! Un astfel de bărbat nu poate sta locului prea mult timp și nici nu se va așeza prea curând la casa lui.

Peter Pan

Oricât și-ai dori, acest băiat nu va deveni niciodată bărbat pentru că refuză să se maturizeze. Stă încă la mama acasă și nu are de gând să-și asume responsabilități. Fugi cât poți de de parte!

Carieristul

Bărbatul care nu poate ține un echilibru între familie și job nu este un bărbat pe care să ți-l dorești. Ele este însurat deja! Cu meseria lui!

Băiatul lu’ mama

Un alt fel de Peter Pan, unul cu carieră și bani, dar care nu a rupt cordonul ombilical. Mama lui este centrul universului și acest lucru nu se va schimba nici dacă se va însura. Cu toții ne iubim părinții, dar există anumite limite.

unica.ro.


Distribuie
..