10 zone sensibile şi îl vor înnebuni de plăcere

Distribuie

Îţi place să fii sărutată începând cu degetele de la picioare până la sâni, gât şi buze? Surpriză: şi iubitului tău! Ia iniţiativa şi punctează cu mâinile sau limba zonele care crezi că-l vor excita cel mai tare.

Dacă te gândeşti la bărbat şi sex, al treilea din această ecuaţie este penisul. Deloc de neglijat şi foarte important dacă vrei să ai o experienţă sexuală completă.
Dar,  când vine vorba de versiunea masculină a unui preludiu, să ştii că sunt şi alte zone fierbinţi, pe care atingându-le, muşcândule sau plimbându-ţi limba umedă, îţi poţi foarte uşor excita partenerul şi, în unele cazuri, conduce la un „finish“ pe care să-l ţină minte.

Harta unui preludiu fierbinte

Te-a mângâiat şi te-a sărutat aseară şi a fost cel mai reuşit sex oral pe care l-ai primit? Dacă vrei să te revanşezi, ţi-am ales zece zone care se zvoneşte „din pat în pat“ că sunt sensibile şi îl vor face să tremure de plăcere şi să cerşească atingerile tale.

I. Sfârcurile lui şi limba ta ar trebui să se împri-etenească. Nu trage de ele şi nu muşca, dacă nu ţi se cere. Plimbă uşor limba, şi cu o mână atinge-l în zona punctului doi.

II. Foarte încet, cu buricul degetelor… asta dacă nu se gâdilă! În caz de forţă majoră, mai ai o mână liberă şi poţi oricând reveni la momentul de excitaţie folosindu-te de dl. Penis.

III. Coboară cu limba de la piept în zona picioarelor, pe partea interioară a coapselor şi fă pauze scurte de săruturi cu gura întredeschisă.

IV. Când ai ajuns la genunchi, insistă în partea din spate. Se zice că acolo unde se întâlnesc mai mulţi nervi, şi senzaţiile pe care le va simţi el vor fi foarte puternice.

V. Dacă punctul patru îl lasă rece şi deja se uită ciudat la tine, e cazul să îi şopteşti ceva deocheat la ureche şi să-l lingi, totodată respirându-i în ureche. Va ofta, se va trage şi va zâmbi! L-ai aţâţat şi îi place.

VI. Nu te lăsa, arată-i cine-i şefa. Trece-ţi mâinile prin părul lui de mai multe ori, trage-l uşor, şi sărută-l cu pasiune…

VII. Pe ceafă. Îl poţi prinde mai puternic cu buzele, dar nu muşca! De aici, ideal e să cobori cu limba pe spatele lui.

VIII. Sus, jos, de mai multe ori. Foloseşte-te şi de mâini şi mângâie-i braţele. O să se simtă ca un gladiator şi o să se încordeze pentru a-ţi arăta muşchii. Cuibăreşte-ţi degetele în palmele lui, dar apăsat, ca să-i arăţi că încă n-ai terminat cu răsfăţul.

IX. Ai ajuns la o zonă sensibilă din toate punctele de vedere. Chiar dacă ţi-e greu să vorbeşti despre asta şi îţi vine şi mai greu să te gândeşti să-ţi mişti limba în zona anusului iubitului tău, crede-mă că, dacă stimulezi zona dintre anus şi scrot, adică cea a perineului, şi el mai are puţin până la orgasm, îi vei intensifica garantat plăcerea. .

X. Da, eşti tot în zona funduleţului, şi chiar dacă nu este cel mai romantic mod de a încheia această hartă a plăcerilor masculine, bărbaţilor le place să fie prinşi de fese, muşcaţi sau doar masaţi cu degetele. Dacă punctul nouă nu te încântă, te poţi rezuma la o simplă palmă, aşa, de „fun“, să-i arăţi că eşti curajoasă.

unica.ro.


Distribuie
..