Zumi.md îţi descoperă care sunt cele mai GREŞITE sfaturi despre frumuseţe

Distribuie

Internetul acordă tot mai multe sfaturi despre frumuseţe şi sănătate. Unele sunt foarte utile, altele însă sunt doar mituri după care nu merită să te orientezi. Foarte multe femei nu cercetează şi nu caută sfaturi când vine vorba de anumite produse şi proceduri pe care ar trebui să le evite şi uneori rezultatele sunt dezamăgitoare.

Zumi.md îţi dezvăluie care sunt cele mai frecvente sfaturi  GREŞITE  despre frumuseţe

Mitul1. Dacă speli foarte des  faţa, scapi de acnee.
De fapt, prea mult spălat va irita pielea şi va duce la  mai multe coşuri. Cel mai bun mod în care să te comporţi cu acnea este să foloseşti cosmetice  anti-acnee în zonele afectate şi apoi să utilizezi un gel de curăţare uşor şi bineînţeles, să îţi hidratezi tenul.

 Mitul 2. Repararea varfurilor despicate  ale părului cu anumite balsamuri sau uleiuri.
Adevarul este ca odată ce ţi se despică părul, o face pentru totdeauna. Singurul lucru pe care îl poţi face este să foloseşti produsele care să ajute părul să nu se mai despice.

Mitul 3. Ţi s-a spus vreodată ca ar trebui sa mergi pe aceeasi marca de cosmetice sau produse pentru păr?
Acest mit a fost probabil creat de vreo companie producătoare care a dorit ca clientele să îi rămână fidele. Foloseşte produsele care ţi se potrivesc. Dacă găseşti un sampon bun pentru părul tău, dar un balsam de altă marca îţi face părul mătăsos şi moale, atunci foloseşte-l pe acela. Poate ai o acoperire bună la un fond de ten dar pudra este de la altă firmă. Daca merg pentru tine, înseamnă că sunt produsele pe care merită să le cumperi, indiferent de numele brandului.


Mitul 4.  Soarele te scapă de cosuri.
Soarele poate să mai usuce din uleiurile feţei, dar nu are efect asupra coşurilor, iar faţa ta poate părea mai curată din cauza pigmentului de după expunerea la soare. Ar trebui să-ţi aminteşti  pericolele expunerii îndelungate la soare şi să foloseşti protecţie solară. Acneea nu dispare prin bronz, ci doar dacă foloseşti tratamentul corespunzător

Mitul 5.  Reduci prin fitness surplusul de grăsime pe care o ai într-o zonă a corpului, lucrând la acea zona în particular.
Cert este că atunci când arzi calorii, corpul va utiliza grăsimea din diferite zone , inclusiv picioarele, stomacul, braţele, spatele şi chiar sânii. Tu nu poţi controla  locaţia de unde se vor arde grăsimile. Poţi să-ţi tonifiezi anumite zone prin antrenamente, astfel încât braţele, picioarele sau abdomenul să fie ferme, dar nu poţi să reduci grăsimea dintr-o anumită zonă, oricâte exerciţii ai face.

Mitul 6. Muschii se vor transforma în grăsime dacă nu mai lucrezi cu ei.
Adevărul este că muschii şi grăsimea sunt două substanţe diferite şi nu se pot transforma una în cealaltă. Dacă nu mai faci exerciţii, îţi poţi pierde tonusul  şi posibil să adaugi în greutate, dar nu din cauza că se transformă muşchii în grăsime.

Ai grijă să consulţi un specialist înainte să crezi recomandările care-ţi garantează frumuseţea!


Distribuie
..