Vrei să fii mai înaltă? Iată câteva TRUCURI care te ajută să creşti în ÎNĂLŢIME

Distribuie

Se spune că femeile cresc în înălţime până la 18 ani, iar bărbaţii până la 24. Cu toate acestea, există câteva trucuri care te pot ajuta să creşti puţin în înălţime, chiar şi după această vârstă.

Iată cum poţi creşte în înălţime chiar şi la maturitate!

Mănâncă sănătos

Pentru a te mai înălţa puţin, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că ai o dietă sănătoasă şi echilibrată. Mănâncă proteine de bună calitate, fructe şi legume proaspete, de sezon, nuci şi seminţe, dar şi lactate şi grăsimi sănătoase.

Hidratează-te

Degeaba mănânci sănătos, dacă nu consumi suficientă apă. Apa este esenţială pentru un organism sănătos şi pentru buna funcţionare a acestuia. În plus, te scapă de toxinele din corp şi îţi menţine pielea elastică şi frumoasă.

Ia-ţi porţia de vitamina D

Chiar şi 15 minute în lumina soarelui sunt suficiente pentru ca organismul tău să beneficieze de vitamina D. Iar cum vitamina D este absolut necesară în buna dezvoltare a oaselor, înţelegi de ce expunerea la soare îţi face bine. Atenţie însă, nu ne referim la zilele de vară, cand nivelul radiaţiilor este foarte mare, ci pur şi simplu la expunerea în lumina razelor de soare, pe tot parcursul anului.

Fă exerciţii

Stretching-ul este perfect pentru alungirea muşchilor şi pentru a mai creşte puţin în înălţime, iar asta presupune mai ales corectarea unei posturi proaste. Şi yoga te poate ajuta în acest sens foarte mult, aşa că dă-i o şansă.

Dormi suficient

Pe cât de importante sunt alimentaţia şi stilul de viaţă sănătos, pe atât de importantă este şi odihna. Corpul nostru se reface atunci când noi dormim, aşadar nu ignora acest lucru.

unica.ro.


Distribuie