Vrei extensii de gene? NU ai nevoie cu aceste 3 trucuri

Distribuie

Te gândeşti să-ţi pui extensii de gene ca să le ai mai dese şi mai frumoase? Poate că e o idee când îţi faci un machiaj mai extravagant. Dar pentru purtarea de zi cu zi genele false sunt mult prea dramatice şi nenaturale… Încearcă altceva: un ritual de machiaj în 3 paşi simpli pentru gene mai pline!

Pasul 1: ondulează genele!

Cum procedezi: poziţionează ondulatorul cât mai aproape de rădăcina genelor. Apasă uşor şi menţine câteva secunde. Mută ondulatorul spre centrul genelor şi apasă încă o dată. Repetă mişcarea şi pe vârful genelor.

Aplică un strat de mascara pe genele ondulate. Foloseşte o mascara cu perie deasă si bombată la mijloc fiindcă face genele mai dese şi dă volum.

Ondulatorul este esenţial pentru că deschide privirea şi îţi face ochii mai mari!

Pasul 2: aplică pudra

Acesta este secretul ca să creezi senzaţia de gene mai dese!

Cum foloseşti pudra: pune puţină pudră de faţă în palmă şi presează în ea un beţişor de urechi. Aplică, apoi, pudră pe toată lungimea genelor, asigurându-te că le acoperi în totalitate. La final, genele tale ar trebui să fie acoperite în întregime de pudra şi să nu se mai vadă negre.

Şi primerul de gene te poate ajuta să-ţi faci genele mai bogate!

Pasul 3: mascara!

Aplică încă un strat de mascara şi… gata! Pune periuţa la baza genelor şi începe să o mişti uşor în zig-zag până spre vârfuri; peste vârfuri trece periuţa de mascara cu mişcări drepte.

Tips: şterge, de fiecare dată, excesul de mascara de pe perie; altfel rişti să-ţi încarci genele mult prea mult şi chiar să le lipeşti inestetic unele de altele.

andreearaicu.ro.


Distribuie