VIDEO: Cum să realizezi manichiura cu dantelă

Distribuie

Manichiura este un detaliu important pentru femeile care îşi doresc cu adevărat să fie speciale şi să uimească. Cele mai în vogă tipuri de maniciură necesită ceva timp şi implicare, mai ales când este vorba de o manichiură atât de sofisticată precum este manichiura cu dantelă, însă zumi.md vine cu un video explicativ care îţi va da posibilitatea să faci de sine stătător manichiura fără ajutorul specialistului.

 
Pentru realizarea acesteia, te sfătuim să alegi în primul rând o bucată frumoasă de dantelă neagră, cu ochiuri cât se poate de fine.

1.Se aplică pe unghie un strat de ojă de culoarea dorită şi se acoperă doar o parte a unghiei sau se acoperă complet unghia, în funcţie de preferinţe.

2. Primul strat de ojă se aplică destul de gros pentru a permite bucatelelor de dantelă să adere. Este important ca acest prim strat să fie de culoare deschisă, pentru a fi în antiteză cu dantela.

3. După aplicarea primului strat de ojă se acoperă o parte a unghiei cu o bucăţică de dantelă cu ochiuri mici, la fel ca în  imaginile din clipul de mai jos.

4. Cu o pensulă foarte fină, pe deasupra, cu ojă neagră, se realizează mici melcisori negri, din loc în loc, pentru un efect minunat.

Iată video explicativ pentru realizarea manichiurii cu dantelă:

Mult succes în realizarea manichiurii!


Distribuie
..