Vezi ce MACHIAJ trebuie să-ţi faci, în funcţie de COAFURA pe care o ai

Distribuie

Atunci cand o femeie se machiază, ea ţine cont de culoarea tenului, de cea a părului, de evenimentul la care pleacă şi, bineînţeles, atrage o deosebită atenţie ţinutei. Makeup artistului Tamara Palumbo de la New York pune accentul pe ce trebuie să atragem atenţia. Asta s-a dovedit a fi tunsoarea pe care o avem.

Liniile coafurii scot în evidenţă ceea ce e frumos şi, evident, ascund defectele. Iată care sunt tipurile de tunsori, şi machiajul care se potriveşte fiecăreia:

Tunsoare cu breton

Bretonul accentuează ochii, din acest motiv trebuie să atragem atenţia asupra machiajului ochilor. Acest lucru se face folosind culori mai puternice, asemănătoare culorii ochilor.

Tunsoare în trepte

În machiajul pentru tunsoare în trepte trebuie să ne axăm pe pomeţi. Pe aceştia îi scoatem în evidenţă prin blush.


Tunsoarea pixie, bob

Aceasta coafură atrage privirea către partea superioara a capului, de la ochi în sus. Tocmai de asta, nu trebuie să neglijăm sprâncenele. Cel mai important este ca ele să fie bine conturate.  Sprâncenele se conturează cu creion sau fard special.

Tunsoare pe păr mediu

Aici accentul se pune pe buze. După ce aplicaţi fondul de ten, aplicaţi mascara pe gene şi la final, un ruj roşu aprins.

Tunsoare pe păr lung

Părul lung atrage atenţia asupra liniei centrale a feţei, de la frunte la bărbie. Acesta este motivul pentru care trebuie să lucrăm foarte mult la ten. Asadar, aveţi grijă la baza de machiaj, la fondul de ten şi anticearcăn, toate de cea mai bună calitate, fiindcă cu aceste trei obiecte din trusa de machiaj veţi putea obţine tenul perfect.


Distribuie
..