Vei avea un ten IMPECABIL! Prepară o mască de față pentru toate tipurile de ten

Distribuie

Măștile de față sunt o modalitate grozavă de a vă păstra tenul strălucitor, dar pot fi uneori scumpe. Pentru a vă putea bucura de un aspect sănătos al tenului vostru chiar și acasă, iată câteva idei pentru a prepara măști pentru toate tipurile de ten.

Mască pentru strălucire – Taie o feșie de papaya și scoate-i sâmburii și pulpa (păstrează pulpa pentru o mică gustare pentru mai târziu; face bine la digestie). Freacă-ți zona feței cu coaja de papaya rămasă, cu accent pe zona gurii și a ochilor, gât și chiar mâini. Lasă să se usuce pentru 15-20 de minute, apoi clătește cu apă călduță. Masca poate fi folosită de două ori pe săptămână. Enzimele din papaya exfoliază, repară și netezesc pielea.

Mască de exfoliere – Combină o linguriță de miere cu una de ulei de măsline. Separat, prepară un pachet de fulgi de ovăz, peste care adăugați apă astfel încât să se formeze o pastă. Apoi, adăugați amestecul de miere și ulei de măsline. Aplicați-l ca pe un scrub, masând circular zonele feței cu excepția zonei ochilor. Clătiți cu apă caldă și tamponați pentru a vă șterge. Masca se poate folosi de două ori pe săptămână. Fulgii de ovăz exfoliază în timp ce mierea și uleiul de măsline hidratează.

Mască de curățare – Amestecați o lingură de iaurt grecesc cu 2 lingurițe de ulei de măsline și o jumătate de linguriță de ulei de lămâie (nu suc de lămâie). Masați pielea cu amestecul peste toată suprafața feței și apoi ștergeți fața cu ajutorul unui șervețel umezit în apă călduță. Acest lucru poate fi realizat zilnic.

euforia.tv.


Distribuie
..