Usucă-ţi oja de pe unghii prin câteva trucuri simple

Distribuie

O manichiură frumoasă are un rol major în obţinerea unui aspect îngrijit al mâinilor. Multor femei li s-a întâmplat ca exact atunci când se grăbesc la o întâlnire, oja să nu fie încă uscată. Te agiţi, te enervezi şi nu ştii ce să faci. Vezi câteva trucuri simple prin care îţi usuci rapid oja.

Dacă te afli în situaţia când trebuie să ieşi cât mai curând din casă, unghiile nu-ţi sunt încă uscate şi nu ai la îndemână niciun produs cosmetic, încearcă următoarele remedii:

– Unul dintre cele mai folosite metode de a-ţi usca rapid oja este să-ţi pui mâinile în apă rece ca gheţa (efectul va fi mai mare dacă vei adăuga şi câteva cuburi de gheaţă) şi să le ţii în jur de un minut.

– tot în condiţii de casă îţi va fi de mare ajutor şi foenul. Îndreaptă aerul cald peste unghii şi usucă-le timp de 2 minute. Lasă încă alte 2 minute pentru răcire. Vei fi gata cât ai zice…ojă!

– aplică puţin ulei de măsline după 10 minute de la aplicarea ojei. Acest lucru va accelera uscarea ei de pe unghii şi le va da strălucire.

Dacă nu eşti într-o situaţie extremală şi ai un pic de timp la dispoziţie ca să-ţi faci şi să-ţi usuci unghiile, foloseşte produsele cosmetice specializate în uscarea rapidă a ojei.

Foto: wikihow.com

Vei putea achiziţiona cu uşurinţă o varietate de produse care să te ajute, în saloanele de înfrumuseţare. Vezi ce trebuie să alegi:

– ojă transparentă specială, care usucă rapid şi protejează unghia de daune. Cu ajutorul unui asemenea produs oja va ţine mai mult timp.

– spray-ul pentru uscare rapidă. După aplicarea ojei pe unghie, aplică spray-ul care îţi va ajuta unghiile să se usuce timp de un minut. Acesta aduce ca  beneficiu suplimentar un luciu frumos şi o uscare uniformă. Spray-ul pentru unghii este probabil una dintre cele mai rapide moduri de a usca oja de pe unghii, fiind de asemenea o metodă suplimentară de protecţie care-ţi va face manichiura să dureze mai mult timp.

Ce zici, încerci?


Distribuie
..