Usturoiul, alimentul MINUNE pentru sănătatea şi FRUMUSEŢEA ta

Distribuie

Usturoiul este un adevărat medicament. S-a folosit din cele mai vechi timpuri pentru tratarea afecţiunilor digestive, problemelor circulatorii, răcelii şi gripei. Are proprietăţi antibacteriene şi antiseptice şi tocmai de aceea poate fi folosit atât pentru sănătatea organismului, cât şi pentru frumuseţe, în tratarea afecţiunilor pielii.

Îl poţi folosi pentru tratarea acneei supărătoare şi a iritaţiilor. Prepară o pastă dintr-un căţel de usturoi şi aplică pe zona afectată, recomandă ziare.comAşteaptă câteva minute să acţioneze şi îndepărtează cu apă călduţă.

Usturoiul elimină rapid infecţiile pielii şi în scurt timp vei avea din nou un ten luminos şi sănătos. Repetă procedura de mai multe ori pe săptămână, pentru a avea rezultate optime.

Dacă ai probleme cu tensiunea, colesterolul sau eşti obeză, usturoiul poate fi considerat cel mai bun medicament natural. Specialiştii recomandă să mănânci în fiecare dimineaţă câte un căţel de usturoi şi să păstrezi acest tratament pentru mai multe luni.

Şi pentru infecţiile organismului, usturoiul face minuni. Fie că este vorba de răceală, un herpes, infecţiile urechii, nu evita să îl consumi proaspăt, zilnic. Eliberează căile respiratorii, scade febra şi întăreşte organismul.

Este perfect şi în curele de detoxifiere, pentru că ajută la eliminarea rapidă şi eficientă a tuturor toxinelor. 

Acum ai remediul rapid, eficient şi natural ca să tratezi infecţiile, răceala dar şi ca să slăbeşti sau să scapi de impurităţile pielii.

 


Distribuie
..