Un tratament facial, o mască și extensiile de păr îți pot distruge viața! Povești de groază din lumea frumuseții

Distribuie

Ești mare amatoare de tratamente de frumusețe? Sfatul nostru este să apelezi la un salon de cosmetică de top, eventual recomandat de cunoștințe. Altfel, ai putea fii victima unui dezastru total!

Emily Cowdrey a rămas fără sprâncene după ce a aplicat o mască acasă. Fie masca era expirată, fie a lăsat-o prea mult timp… cert este că rezultatul a lăsat-o fără cuvinte (vezi mai sus foto).

Juli, bloggerița de beauty de pe BunBun Makeup Tips, și-a făcut un tratament facial care i-a devastat chipul. După două zile de la tratament, fața a început să i se umple de coșuri. A contactat salonul, unde i s-a spus că are tenul sensibil și că trebuie să se supună unei extracții. A acceptat, însă procedura doar i-a iritat mai rău tenul. În final, bloggerița a trebuie să poarte o mască și să aștepte să-i treacă cicatricile de la sine. 

Tori Locklear se filma în timp ce își aranja părul cu ondulatorul pentru un tutorial de hairstyling. Numai că, odată ce a lăsat șuvițele libere, a constatat că părul se topise complet pe baghetă. Temperatura ridicată i-a ars firele de păr.

Este o regulă de aur în beauty – nu folosești pensula de machiaj a altuia. Totuși, o australiancă a ignorat sfatul, împrumutând-o pe cea a prietenei ei. Ceea ce a început ca o durere s-a terminat cu paralizie, de la brâu în jos. Se pare că prietena suferea de o infecție stafilococică care s-a transmis.

Tina Campbell din Londra a aflat pe pielea ei cât de periculoase sunt extensiile de păr. După câteva săptămâni de la atașarea lor, pe scalpul ei au început să se formeze umflături pline de puroi. În final, doctorii le-au scos chirurgical și au tăiat extensiile. „Vinovatul” ar fi fost acul folosit pentru atașarea lor.

euforia.tv.


Distribuie
..