ULTIMA FIȚĂ! Cum să îți menții pielea frumoasă și tânără cu struguri înghețați

Distribuie

Victoria Beckham a dezvăluit care e secretul tenului ei și nu ai fi crezut că își menține frumusețea atât de simplu și de ieftin.

În ciuda programului încărcat, Victoria Beckham reușește, însă, să arate mereu impecabil. Secretul look-ului ei perfect sunt, potrivit publicației britanice Daily Mail, măștile faciale cu oxigen hiperbaric, o rutină de fitness bine pusă la punct și o alimentație personalizată, din care nu lipsesc niciodată peștele și strugurii înghețați.

 

“De fiecare dată când simt nevoia să mănânc ceva, prima mea opțiune sunt strugurii înghețați. Polifenolii, acizii grași, dar și vitamina C conținută de struguri sunt principalii factori care păstrează elasticitatea pielii și previn apariția ridurilor.”, a spus Victoria într-un interviu acordat recent unei reviste americane.

 

În ceea ce privește rutina de fitness, Victoria a declarat că folosește un aparat revoluționar, care o ajută să își tonifieze picioarele mult mai rapid. Aparatul folosit de fosta membră a trupei Spice Girls are un vacuum care mărește circulația sangvină în zona membrelor, reușind astfel să împiedice apariția celulitei.

 

Atunci când nu recurge la acest aparat, Victoria apelează la banda de alergat și la dans, pe care îl practică de foarte mulți ani.

viva.ro


Distribuie