Uite cum poți să-ți albești dinţii, imediat, cu ingrediente naturale! VIDEO

Distribuie

Pete galbene, dinți fără strălucire? Ei bine, nu, nu e nevoie să mergi la cabinetul stomatologic pentru un tratament de albire. Îl poți face, în mod natural, chir la tine acasă.

1. Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este soluția care a trecut cu brio probă timpului. Mai mult, chiar producătorii de paște de dinți adaugă în compoziție bicarbonat de sodiu. Datorită particulelor fine, bicarbonatul de sodiu este un ingredient eficient, care conferă paștelor de dinți calitatea de a îndepărta petele de pe dinți, care contribuie la pierderea strălucirii.

Modul de folosire. Puteți folosi bicarbonatul de sodiu zilnic, punând o cantitate mică pe periuța de dinți. Când periați dinții cu bicarbonat de sodiu, renunțați la pastă, pentru a nu expune dinții la o acțiune abraziva excesiva. Apoi clătiți dinții că de obicei, până când apa este limpede. Este că un gomaj al danturii. Bicarbonatul de sodiu îl puteți procură din supermarket sau din farmacie.

2. Suc de lămâie

Sucul de lămâie este puternic acid, fiind ideal pentru a albi dinții pătați și îngălbeniți. De asemenea, sucul de lămâie este perfect pentru a reduce stratul de tartru și a combate halenă. Sucul de lămâie este o sursă valoroasă de vitamină C, contribuind la întărirea și protejarea gingiilor.

Modul de folosire. Spălați pur și simplu dinții cu suc de lămâie proaspăt. Periați ușor, după care clătiți cu multă apa. Atenție! Apelați la această soluție pentru albirea dinților numai de două ori pe săptămâna, deoarece sucul de lămâie este puternic acid și există riscul de a afecta smalțul dinților.
Puteți face chiar o cură de înălbire a dinților. Pentru această amestecați 75 de grame de bicarbonat de sodiu cu sucul obținut dintr-o jumătate de lămâie de mărime medie. Cu această pastă periați dinții în fiecare dimineață, timp de o săptămâna.

a1.ro.


Distribuie
..