Uită de pensetă şi învaţă cum să-ţi pensezi sprâncenele cu aţă! Durează doar cinci minute

Distribuie

Vrei să ai sprâncene perfecte? Uite de pensetă şi foloseşte aţa pentru a scăpa de firele în plus. Această metodă nu durează mai mult de cinci minute.

Pensatul cu ață este o practică veche pentru care ai nevoie de un singur fir de ață pentru a îndepărta părul nedorit. Această metodă este mai curată și mai puțin invazivă, mai rapidă și mai puțin agresivă pentru piele faţă de folosirea cerii sau a pensetei. Tehnica nu provoacă erupții acneice, înroșirea pielii sau iritații, potrivitsecretele.com.

Cum să îți pensezi în mod corect sprâncenele cu ață

Cu un creion pentru contur trebuie să trasezi linia pentru pensare şi să pui comprese reci pentru amorțirea zonei. Apoi taie firul de aţă și leagă capetele împreună astfel încât să formeze o buclă. Taie surplusul de ață de dincolo de nod, ține într-o mână bucata cu nodul și apucă partea opusă a firului cu cealaltă

Porțiunea fără nod trebuie să o răsuceşti de cinci sau de şase ori, ținând strâns cealaltă bucată a firului. Firul trebuie să aibă forma cifrei 8 sau de clepsidră. Exersează apoi tehnica de deschidere și închidere, deschizând palma unei mâini și închizând simultan palma celeilalte mâini. Partea pe care o vei folosi pentru pensat va fi firul răsucit la mijloc.

Pune mâinile astfel încât degetele să fie întinse către exterior și apropie-le de sprânceana cu care vrei să începi. Părul pe care vrei să îl smulgi trebuie să fie încadrat în triunghiul format de fir. Smulge părul în sensul opus celui de creștere, astfel încât triunghiul trebuie să se deplaseze în direcția opusă celei de creștere a părului.

Închide palma cu care controlezi triunghiul în jurul părului, deschizând-o simultan pe cealaltă. Asigură-te că firul se menține în contact cu pielea și execută repede o mișcare opusă pentru a smulge părul.

spynews.ro.


Distribuie
..