Uită de durere în timpul epilării cu epilatorul Remington i-Light Pro Face Body

Distribuie

Epilatorul i-Light Pro Face & Body cu tehnologie lumină intens pulsată (IPL) şi Quartz cu pînă la 65.000 de pulsaţii ce îndepărtează părul de pe corp şi faţă.

Aparatul Remington i-Light Pro Face & Body a fost gîndit şi conceput în colaborare cu dermatologi de top, este sensibil cu pielea şi rezultatele sunt de lungă durată.

Utilat cu tehnologia Lumina Intens Pulsată, aceeaşi tehnologie folosită în clinicile profesionale şi saloane de către dermatologi, i-Light Pro Face&Body a fost atestat de către clinici drept aparatul care îndepărtează părul eficient şi sigur acasă. Recomandat de dermatologi, IPL Pro Face & Body este delicat cu pielea, avînd încorporat un sistem care asigură faptul că doar persoanele cu pielea potrivită îl pot folosi. Noul i-LIGHT vine cu led Quartz ce are o durată de viaţă de pînă la 65.000 de pulsaţii şi cu accesoriu separat pentru epilare facială.

Foloseşte-l şi vei observa mai puţin păr în următoarele săptămîni. În orice caz, recomandăm continuarea tratamentului complet pentru a te asigura că fiecare fir de păr este tratat.

Un regim de tratament complet este la fiecare 2 săptămîni pentru trei tratamente, pentru părţile de pe corp, şi patru tratamente pentru faţă, apoi doar în măsura în care este nevoie. La cîteva zile dupa primul tratament vei observa cum părul începe să cadă. El va creşte din nou, mult mai subţire şi mai deschis la culoare. Acest lucru este perfect normal şi este un semn că tratamentul funcţionează.

i-Light Pro, IPL 6000F, Face & Body, Remington from GSP on Vimeo.


Distribuie
..