TRUCURI simple pentru gene lungi și BOGATE

Distribuie

Se spune că o femeie adevărată poate cuceri un bărbat dintr-o singură privire. Dacă aşa stau lucrurile, atunci acea femeie are, cu siguranţă, niște gene lungi, dese și frumos curbate. Iată cele mai eficiente trucuri pentru gene irezistibile:

Alimente pentru gene sănătoase

Secretul unui păr sănătos și a unui ten elastic constă într-o dietă sănătoasă. Genele sunt făcute din cheratină, care este un tip de proteină, de aceea o dietă bogată în proteine te va ajuta să ai gene mai lungi și mai puternice.

Vitamina E

Poți să îți faci propriul ser de îngrijire a genelor. Amestecă o lingură de ulei de migdale și o lingură de ulei de măsline, adaugă o capsulă de vitamina E lichidă. Pune amestecul într-un recipient mic, pe care îl vei folosi de mai multe ori. Folosește un bețișor de urechi pentru a aplica serul la rădăcina genelor mai ales. Trebuie să faci acest tratament timp de câteva săptămâni pentru a te putea bucura de o schimbare vizibilă.

Ulei de măsline

Unul dintre cele mai simple moduri de a avea gene lungi este să folosească ulei de măsline. Pentru a hrâni genele se recomandă aplicarea de ulei de măsline în fiecare seară cu ajutorul unei periuțe curate de la rimel. Aplică și pe sprâncene și clătește uleiul în fiecare dimineață.

Înainte să aplici mascara, șterge ușor peria cu un șervețel

În acest fel, vei îndepărta excesul de produs, care se strânge pe perii periei și, totodată, eviți pătrunderea aerului în recipient.

Aplicarea mascarei se face de la rădăcină, în zig-zag

începe aplicarea cât mai aproape de rădăcină, apoi continuă către vârfuri, realizând uşoare mişcări în zig zag, pentru ca toate genele să fie acoperite uniform cu rimel.

Poziționarea corectă a rimelului

Îndoaie periuța rimelului la 90 de grade atunci când îl aplici și, astfel, vei obține genele dorite mult mai ușor.

euforia.tv.


Distribuie