Trucuri simple pentru ca SÂNII tăi să pară mai mari

Distribuie

S-a inventat deja soluţia care măreşte minunat sânii, numită implantul mamar. Deşi este o metodă foarte populară, totuşi sunt multe femei cărora le este foarte frică de bisturiu. De aceea, îţi venim în ajutor cu câteva metode, prin care poţi face ca un bust mic să pară mai mare.

1. Găseşte sutienul potrivit
Dacă bretelele sutienilor cad frecvent sau lasă urme pe umeri, află că nu ai ales sutienul potrivit.  Cea mai simplă soluţie pentru sânii mici este să optezi pentru sutienii cu PUSH-UP sau de tip BALCONETTE.

2. Poartă imprimeuri

Evită topurile de culori închise şi opteză pentru cele colorate, cu imprimeuri. Ai grijă, însă, să nu alegi imprimeuri mari, pentru a nu ocupa toată suprafaţa toracelui şi a atrage atenţia.

3. Poartă voloane, pliuri şi buzunare pe piept

Topurile cu volănaşe, buzunare, orice fel de accesoriu în partea de sus va crea senzaţia de mai mare. Optează pentru tricouri cu inscripţii şi desene pe partea din faţă, cu modele şi imprimeuri interesante şi croieli elaborate cu volane, danteluţe sau încreţituri.

4. Dungile orizontale „măresc”

Să ştii că topurile cu dungi orizontale  măresc vizibil sânii, aşa că nu le ocoli în vestimentaţie.

5. Forma decolteului contează
Pentru a face ca sânii tăi să pară mai mari, optează pentru topuri cu detalii, de exemplu, o fundă, în zona pieptului sau o broşă.

6. Nu purta haine largi
Hainele largi vor face sânii tăi  să “dispară” pur şi simplu prin haine. Alege haine fix pe mărimea ta.

7. Accesoriile
Nu purta accesorii masive. Cele micuţe şi fine, la baza gâtului, sunt cele mai potrivite pentru femeile cu bustul mic, pentru că aceastea vor pune în evidenţă sânii.

8. Decolteul
Evită decolteurile foarte adânci, în formă de V şi alege-le pe cele rotunde în formă de U. Alege bluzele fără spate care distrag atenţia de la sâni şi demonstrează umerii şi spatele sexy.


Distribuie
..