Trucuri simple de înfrumusețare de la vedetele din România

Distribuie

Deși ați putea crede că divele din România recurg la trucuri de înfrumusețare extrem de complicate și de scumpe, iată că lucrurile nu stau chiar așa.

Andreea Marin

Andreea preferă alimentele naturale, mănâncă legume din propria grădină şi încearcă să îşi prepare chiar şi tratamente pentru față și nu numai. Ea a mărturisit că foloseşte trucuri ieftine şi la îndemână pentru a-şi curăţa tenul, dar că nu exagerează cu măştile. În opinia sa, castravetele este foarte util pentru ten, la fel și argila.

 

 

 

Antonia

Încearcă să nu mănânce prea multe dulciuri și să nu mănânce foarte tarziu. Face sport pentru a-şi menţine tonusul muscular și își dă toată silința să ajungă de 4 ori pe săptămână la sală. Din punctul său de vedere, secretul este să nu transformi exercițiile fizice într-o rutină, ci să încerci de fiecare dată altceva ca să nu te plictisești.

De asemenea, artista are grijă să se hidrateze. Se dă cu cremă zilnic, bea multă apă, consumă legume și fructe. Rareori bea alcool și nu fumează.

Carmen Brumă


Carmen Brumă a dezvăluit secretele care îi mențin tenul tânăr și hidratat. Ea apelează la câteva trucuri eficiente, precum tratamentul cu ulei de măsline, ulei de argan, vitamina E uleioasă sau fiole de acid hialuronic. Vedeta nu cheltuie o avere pe creme-minune, ci își face singură o combinație din aceste ingrediente. Sportul și alimentația joacă, de asemenea, un rol important în păstrarea frumuseții sale.

Gina Pistol


Pentru un ten și o piele perfectă, Gina Pistol își administrează zilnic doza de pastile bogate în antioxidanți, alge marine și betacaroten.

Laura Cosoi


Actrița folosește un mix de ulei de măsline și macadamia. În timp, aceasta a ajuns la concluzia că nu conteaza prețul produselor cosmetice, ci faptul că respectivele produse trebuie să se potrivească persoanei în cauză. Laura își mai pune uneori mango sau castraveți pe față.

Mihaela Rădulescu


Pe lângă faptul că face sport și are o dietă echilibrată, Mihaela a renunțat la cremele scumpe în favoarea vitaminelor. Aceasta este de părere că e mai bine să ai grijă de păr, piele și unghii din interior, nu doar superficial, la suprafață.

Nicoleta Luciu


Urmează un tratament inedit pentru prevenirea apariției ridurilor. Acesta constă în masarea feței cu un cub de gheață de 3 ori pe zi. Se presupune că gheaţa pune în mişcare sângele şi forţează muşchii să se contracte. Nicoleta susține că se văd clar rezultatele chiar și după numai o lună.

Tania Budi


Susține că ține o permanentă dietă, în meniul său regăsindu-se puține alimente. Când merge la supermarket, pleacă cu iaurt, pește, pâine de secară. Nu mănâncă prăjit, iar carne consumă foarte rar.

libertatea.ro


Distribuie
..