TRUCURI pentru un păr cu VOLUM

Distribuie

Adăugarea de volum părului este o necesitate pentru toate femeile, aşa că e bine să ştiţi câteva trucuri uşor de aplicat şi foarte eficiente. Deşi scopul produselor cosmetice este de a aduce volum părului, prea multe tratamente pot avea exact efect opus.

Tăierea câtorva centimetri din păr poate avea ca efect adăugarea de volum natural părului. Tunderea permite aerarea, aşa că aceasta aduce în mod natural volum părului. În plus, părul mai scurt se ridică în mod natural. Trucul cel mai sănătos este acela de a găsi raportul optim între volumul părului şi lungimea acestuia.

Poate părea complicat, dar dacă te vei usca pe păr ţinând capul în jos vei obţine o coafură cu volum. Nu durează foarte mult efectul acestei practici, dar este foarte eficientă şi este cea mai bună soluţie dacă ai părul cu firul subţire sau cu tendinţa de îngrăşare. În plus, dacă vei adăuga un fixativ uşor la finalul operaţiunii de uscare, volumul părului se va menţine mai mult.

Buclele şi toate variantele de cârlionţi dau volum părului. Bigudiurile cu diametru mare sunt cele mai bune, iar după aplicare este bine ca părul să fie lăsat să se usuce natural. Vei avea un păr cu volum dacă vei aşeza bigudiurile la baza firului de păr, cât mai aproape de rădăcină, iar rezultatul va fi bun, chiar dacă vei folosi bigudiuri cu diametru mic.

Părul vopsit capătă un plus de volum în mod natural. Pelicula de vopsea vine şi cu o anume electrizare a părului care determină umflarea acestuia. Vopseaua combinată cu celelelalte trucuri, pot aduce unui păr volum pe termen lung.

femeia.ro


Distribuie
..