Trucuri pentru un bronz sănătos și de durată. Procedura care câştigă tot mai multă popularitate! VIDEO

Distribuie

Tendinţa de a avea un corp bronzat pune, deseori, sănătatea în pericol. Medicii dermatologi spun că atât sesiunile la solariu, cât şi expunerea îndelungată la soare pot provoca boli grave de piele. În ultima perioadă, în ţara noastră câştigă tot mai multă popularitate o altă procedură, bronzul organic.

Bronzul organic se aplică prin pulverizarea pe suprafaţa corpului a unei soluţii speciale. La baza acesteia se află esenţă de trestie de zahăr, aloe şi vitamine, componente sută la sută naturale. Procedura costă 450 de lei, iar bronzul se menţine aproape două săptămâni.

„Bronzul la solariu se obţine cu ajutorul razelor UV, iar pielea se poate usca. Pentru bronzul organic nu există vreo contraindicaţie şi procedura este inofensivă„, a spus administratoarea unui solar de bronzare, Svetlana Lupokova. 

„Sunt mulţumită de rezultat. După prima mea experienţă de bronzare organică, nu prea mai merg la solariu. „

„Anterior, când nu ştiam de bronzarea organică, mergeam des la solariu. Am impresia că bronzul organic este acum mai solicitat.”

Potrivit medicilor dermatologi, bronzul organic este inofensiv, în comparaţie cu cel obţinut la solariu.

„În solar sunt aceleaşi raze OVA şi OVB, dar de 15 ori mai active ca soarele în plină arsiţă. Acest lucru este foarte agresiv asupra pielei şi a întregului organism”, a spus dermatologul Veronica Vâzdoagă. 

Mulţi dintre cei care îşi doresc un bronz frumos aleg să facă băi de soare:

„Nu ştiu. Niciodată nu am fost la solarii. Întotdeauna aici îmi place să mă bronzez, întotdeauna sunt aşa pe timp de vară.”

„De fapt, e prima dată vara asta când venim aici. Pentru piele nu-i bine, cancerul îl stimulează mai repede.”

Pentru a proteja pielea de factorii nocivi şi de arsuri, medicii recomandă evitarea expunerii excesive la soare în orele amiezii.


Distribuie
..