Trucuri INCREDIBILE pentru gene mai lungi și cu mai mult volum

Distribuie

Ce femeie nu și-ar dori gene cu mai mult volum în doar 30 de secunde? Iată două trucuri pe care le folosesc mai multe femei – de ce nu le-ai încerca și tu?

Truc 1: Mascara la baza genelor

Genele par mai voluminoase dacă aplici un pic mai mult produs la baza genelor și abia apoi întinzi pe toată lungimea firului de păr. Ține peria de mascara la bază și mișcă dintr-o parte în alta rapid, apoi întinde produsul și pe restul genelor. Pentru un efect mai intens, potrivit unui machiaj de seară, așteaptă un minut ca să se usuce mascara pe gene, apoi mai aplică încă o dată, la fel.

Așa genele tale vor părea mai voluminoase, iar cu două sau chiar trei aplicări vor fi și mai lungi, fără să ai nevoie de gene false.

Truc 2: Pudră sau fard pe gene

Poți avea un efect de gene mai bogate cu ajutorul unui fard închis la culoare sau cu o pudră translucidă. Mai ai nevoie de o pensulă de sprâncene, cu care să aplici pudra. Aplică primul strat de mascara, iar până ca acesta să se usuce, aplică un strat de fard pe toată lungimea genelor. Lasă să se usuce un minut, apoi aplică al doilea strat de mascara. Nu este nevoie de trei straturi, pentru că genele tale vor arăta prea încărcate.

Ai grijă să speli pensula de machiaj după ce ai folosit-o astfel, pentru că perii se pot usca si rupe după ce i-ai murdărit cu mascara.

avantaje.ro.


Distribuie
..