Trucuri de vestimentaţie pentru a părea mai SLABĂ

Distribuie

Cât nu şi-ar dori, nu toate femeile au un corp de model. De nenumărate ori întâlnim cazuri cînd acestea îşi pun în evidenţă formele nedorite datorită stilului vestimentar pe care îl adoptă. Combinând câteva piese vestimentare cu o trăsătură anumită a corpului, puteţi obţine o ţinută chic, care să vă arate mult mai suplă.

Iată cum ar trebui să vă îmbrăcaţi, în funcţie de forma corpului, astfel încât să arătaţi mai slabă, potrivit doctoroz.com.

Fund mare

Dacă ai fundul un pic mai mare şi alegi haine scurte, care să-ţi scoată în evidenţă picioarele, e un dezastru! Trebuie să alegi bluzele fluide, care curg pe lângă corp şi care depăşesc fundul. Mâinile ţine-le relaxate, lângă corp, pentru a-ţi evidenţia talia. Şi pantalonii evazivi sunt o alegere corectă. Ei vor atrage atenţia asupra picioarelor şi nu asupra fundului. Printre culorile pe care ar trebui să le eviţi se numără alb şi ivory, şi modelele foarte largi.

Talie îngroşată

Dacă nu ai o talie de viespe, bluzele prea largi sau prea strâmte te vor pune într-o lumină neplăcută. Pentru acest gen de talii, se recomandă rochii închise sau care au cusături verticale. Plus la toate, jachetele sunt perfecte: ele dau aspectul unei siluete armonioase. Evitaţi pantalonii sau fustele cu talie joasă şi curelele late, ele te vor face să pari şi mai lată. Şi tunicile pot ascunde burtica, dar fii atentă la mărimile acestora.

Piept şi braţe voluminoase

Dacă ai braţele mai voluminoase, renunţă la vestimentaţia fără mâneci, te va dezavantaja în totalitate. Totodată, refuză rochiile care se taie deasupra pieptului, topurile strâmte îţi vor scoate în evidenţă formele nu tocmai perfecte.

Alege să porţi haine care modelează braţele şi deasupra cărora poţi să pui ceva fără mâneci. Dintre materiale, evită satinul. Optează pentru bolerouri cu mâneca fluture.

Picioare şi coapse groase

În primul rând, evită pantalonii prea strâmţi. Ei îţi vor face picioarele să arate şi mai voluminoase. Croiala clasică te va salva: dreaptă, cu un număr mai mare decât porţi de obicei. O alegere perfectă sunt şi topurile care îţi evidenţiază talia şi distrag atenţia de la coapse. Alege şi coliere care atrag atenţia la nivelul jumătăţii superioare a corpului. Nu vei da greş dacă vei purta şi fuste maxi, colanţi optici, pantaloni largi sau drepţi. Pantalonii scurţi trebuie evitaţi, ei atrag atenţia către jumătatea inferioară  a corpului.

Corp supraponderal

Greşeala pe care o fac femeile din această categorie este faptul că poartă haine şi mai largi, care le fac să pară şi mai mari decât sunt în realitate. Secretul constă în scoaterea în evidenţă a părţilor corpului care sunt frumoase. Alegeţi costume care scot în evidenţă talia şi definesc bustul. Şi rochiţele negre sunt o salvare, combinate cu un sacou colorat. Centurile aduc în lumină curbe senzuale şi te fac mai slabă. Pentru picioare, alege încălţăminte cu toc care să te înalţe şi astfel să pari mai slabă.

FOTO: kanald.ro; practicafitness.blogspot.com; descopera.ro, divahair.ro


Distribuie
..