Ce tunsori se poartă în toamna 2016

Distribuie

Azi a venit momentul să aflăm care sunt tendințele toamnei în materie detunsori! După ce am aruncat o privire generală pe propunerile stiliștilor, putem spune că în toamna 2016 vor predomina trei tipuri de tunsori – tunsorile perfect drepte, tunsorile asimetrice și tunsorile scurte.

Iată câteva exemple, în cazul în care ai chef de o schimbare de look și ai nevoie de puțină inspirație!

Tunsorile asimetrice

Dacă ai părul mai rar sau firele de păr foarte subțiri, atunci e musai să optezi pentru o tunsoare care să îți dea mai mult volum. Tunsorile asimetrice (în scări) sunt perfecte în astfel de cazuri.

tunsori in scari

 

 

Tunsorile perfect drepte

Nu e prima oară când tunsorile perfect drepte se regăsesc în tendințe – am avut ani la rând în care bobul perfect drept a fost cea mai cool tunsoare. Însă anul acesta ai posibilitatea de a alege orice lungime preferi – bob, lob, păr foarte lung sau chiar să optezi doar pentru un breton drept. Orice ai alege, ține cont și de structura feței tale.

linii drepte

 

Tunsorile scurte

Dacă în vara 2016 părul lung a fost cel care s-a purtat cel mai mult, se pare că sezonul rece vine cu schimbări mari – indiferent de styling, tunsorile scurte vor fi cele care vor domina tendințele.

tunsori scurte

unica.ro.


Distribuie
..