Trucuri de frumusețe pe care le poți face cu o singură LINGURĂ

Distribuie

Femeile inventive au descoperit moduri inedite de a se folosi de linguri, în scopuri de frumusețe. Învață și tu cinci trucuri noi.

Aplică mascara cu lingura sub ochi

Atunci când vrei să îți dai genele de jos cu mascara și nu vrei să se întindă peste tot pe față, folosește-te de o lingură, sugerează unica.ro. Așaz-o fix sub ochi, și apoi aplică mascara. Simplu și rapid!

Repară-ți fardul de ochi spart cu o lingură

Dacă ți s-a spart vreun fard de ochi – sau alt produs cosmetic sub formă de pudră comprimată – ai nevoie de câteva picături de alcool sanitar si o lingură de metal. Picură alcoolul peste fard și apasă cu spatele lingurii până se comprimă la loc. Lasă-l să se usuce și e gata de folosire.

Creionează-ți sprâncenele după lingură

Acoperă-ți ochiul cu o lingură mai mare, cât să se așeze exact sub sprânceană, apoi trasează linia după forma lingurii. Așa vei avea sprâncenele arcuite perfect, de fiecare dată.

Ca să nu ajungă oja pe degete

Dacă ai unghiile scurte, atunci când le colorezi cu ojă este foarte ușor ca aceasta să ajungă și pe degete sau sub unghii. Așază vârful unei linguri exact sub unghie, astfel că atunci când pensula ajunge până la vârf, oja nu va mai ajunge și pe piele.

Scapă de coșuri cu o lingură caldă

Ajută coșurile să se vindece mai repede lipind pe ele o lingură curată, încălzită. Ține-o acolo până se răcește.


Distribuie