Trucul de machiaj care te ajută să maschezi bărbia dublă

Distribuie

Probabil că cele mai multe dintre complexele pe care le avem își pot găsi rezolvarea în chirurgia estetică. Dar atunci când aceasta nu ne este la îndemână, în principal, din cauza costurilor foarte mari pe care cele mai multe dintre noi nu și le permit, avem alternativa de a apela la machiaj. Există câteva trucuri de machiaj care ne ajută să scăpăm temporar de defectele pe care (credem că) le avem.

Uneori, predispoziția către bărbia dublă este moștenită, alteori se dobândește ca urmare a unor obiceiuri cum ar fi  privitul picioarelor, dormitul pe perne înalte sau cititul culcat.

 În cele ce urmează, îți prezentăm două trucuri de machiaj care te ajută să maschezi bărbia dublă și nasul mare.

Bărbia dublă poate fi un pliu de piele plin cu grăsime. Aceasta apare mai frecvent la persoanele care au kilograme în plus, dar nu numai. Mai apare la persoane cu bărbia mică sau situată mai înapoi decât ar trebui. Oricum ar fi, bărbia dublă dă senzația unei fețe umflate, dar cu puțin machiaj problema poate fi rezolvată ușor.

Trucul de machiaj care te ajută să maschezi bărbia dublă

Pentru a micșora vizual volumul bărbiei duble, acoper-o cu fond de ten cu două tonuri mai închis la culoare decât cel pe care-l folosești în mod normal pentru față. Aplică, apoi, pe față, fondul de ten pe care-l folosești în mod obișnuit și estompează fondul de ten de pe gușă, în așa fel încât să nu se vadă linia de demarcație dintre cele două nuanțe.

Trucul acesta de machiaj este fabulos, gușa dispărând temporar, adică până la… demachiere.

avantaje.ro


Distribuie