Tratamentul natural care regenerează unghiile fragile, care se rup ușor

Distribuie

Unghiile fragile, care se rup ușor sunt o problemă pentru multe femei. Pe o unghie deteriorată, nici oja nu rezistă mult și este destul de greu să ai o manichiură îngrijită mereu. Mai ales dacă nu ai timp să ajungi la salon și preferi să îți faci unghiile acasă, trebuie să fii atentă și îngrijirea acestora.

Nu întotdeauna produsele din comerț își fac treaba, așa că o idee foarte bună ar fi să încerci un tratament natural care hrănește în profunzime unghiile, le întărește și previne ruperea lor, conform styletips101.com. Se prepară ușor, numai din ingrediente naturale pe care le ai în casă.

Tratamentul natural care regenerează unghiile fragile

Ingrediente:

  • un sfert de ceașcă de ulei de masline
  • o lingură de miere
  • o lingura de suc de lămâie
  • două lingurițe de sare de mare

Cum procedezi?

Toate ingredientele se pun într-un castron, care se încălzește la bain-marie. Amestecul se poate pune și în cuptorul cu microunde timp de 10 – 15 secunde. Apoi, ține unghiile în acest amestec timp de 10-15 minute.

După acest interval, spală-te pe mâini și aplică o cremă hidratantă. Folosește acest tratament de 2-3 ori pe săptămână și vei observa cum unghiile tale vor deveni mult mai puternice și mai rezistente.

avantaje.ro


Distribuie