Tratamentul minune care facă ca părul să se regenereze şi îndesească

Distribuie

Căderea părului este o problemă majoră pentru majoritatea oamenilor şi mulţi nu cunosc absolut nicio metodă pentru a evita acest lucru sau pur şi simplu pentru a stimula creşterea şi regenerarea podoabei capilare.

Cu toate acestea, foarte mulţi stilişti, specializaţi în sănătatea scalpului şi a podoabei capilare, recomandă un anumit tratament, accesibil oricărei femei, care pe lângă faptul că nu costă mai nimic este şi uşor de realizat.

Acest tratament a dat rezultate miraculoase pentru multe persoane care au suferit de pe urma căderii părului şi care după ce l-au ţinut au observat că părul a devenit mai des şi mai sănătos.

Mai mult decât atât, acest tratament a fost testat de către o serie de cercetători japonezi care garantează rezultate incredibile.

Cum se face tratamentul:

Acest tratament este bazat pe usturoi sau ceapă, pe cât de ciudat pare. Din aceste legume se realizează o mască ce se aplică pe păr, care are efecte incredibile.

 

Pentru a obţine această mască, trebuie urmaţi paşii de mai jos:

 

Pisaţi foarte bine trei cătei de usturoi.

Adăugaţi 3 linguriţe de miere de albine, o lingură de ulei de ricin şi amestecaţi până se omogenizează.

După aceea, adăugaţi 3 gălbenuşuri de ou şi cinci linguriţe de ulei de măsline.

Se amestecă tot conţinutul până la obţinerea unei substanţe omogene.

Masca obţinută se aplică pe părul uscat şi se masează timp de 5-10 minute scalpul şi rădăcina firelor de par.

După masaj, capul se acoperă cu un prosop călduţ şi se stă cu masca pe scalp timp de o oră.

La final, părul se spală cu un şampon neutru şi multă apă caldă. Masca se foloseşte de maxim trei ori pe săptămână, în cazuri de cădere excesivă a părului. În cazuri normale, masca se foloseşte doar de două ori maxim în 7 zile iar rezultatele încep să se vadă după 14 zile.

sursa: lyla.ro.


Distribuie