Tratamente NATURALE pentru GENE lungi şi dese

Distribuie

Orice femeie îşi doreşte o privire seducătoare, iar genele lungi şi dese definesc cu siguranţă acest lucru. Dacă eşti în căutarea unor tratamente care să te ajute în acest sens, azi îţi propunem trei reţete naturale, pentru gene de invidiat!

E important de ştiut că pentru aplicarea acestor tratamente vei avea nevoie de o perie de mascara pe care nu o mai foloseşti. O poţi curăţa foarte bine cu apă călduţă şi puţin demachiant şi o poţi păstra pentru aplicarea tratamentelor viitoare. Asigură-te însă că, după fiecare aplicare, o cureţi bine, sugerează unica.ro.

Tratament cu ceai verde şi ulei de ricin

Amestecă, într-un mic recipient, o linguriţă de ulei de ricin cu două-trei linguriţe de ceai verde. Ţine amestecul la frigider şi aplică din tratament, în fiecare seară, cu ajutorul periei de mascara. Tratamentul trebuie lăsat peste noapte. Antioxidanţii din ceaiul verde şi vitaminele din uleiul de ricin accelerează regenerarea genelor şi sunt una dintre cele mai la îndemână soluţii naturale pentru gene lungi şi dese.

Tratament cu vitamina E

De data aceasta, tratamentul nu se aplică pe gene, ci pe pleoape. Masează-ţi delicat pleoapele cu puţină vitamina E, în fiecare seară înainte de culcare. Acest lucru va duce la o mai bună vascularizare a zonei şi, implicit, la regenerarea rapidă a genelor.

Tratament cu ulei de măsline şi lămâie

Într-un recipient de sticlă pune 2-3 linguri de ulei de măsline şi o bucată de coajă de lămâie. Lasă lămâia la macerat timp de trei zile, iar apoi poţi folosi tratamentul aplicând uleiul pe gene, cu ajutorul periei de mascara. Rezultatele se vor vedea după doar o săptămână, genele devenind mai dese şi mai rezistente.


Distribuie
..