Top 5 sfaturi esențiale pentru îngrijirea părului creț

Distribuie

Visezi să ai bucle definite şi pline de volum, dar în schimb părul tău este înfoiat, fără o formă clară şi cu multe fire rebele? Iată 5 sfaturi esențiale de frumusețe pentru femeile cu părul ondulat sau creț:

Nu-ţi usca părul cu foehnul
Aerul fierbinte al uscătorului distruge buclele, separându-le fir cu fir. Rezultatul este un păr umflat, cu fire rebele şi bucle haotice. Dacă te grăbeşti şi trebuie neapărat să te usuci cu foehnul, foloseşte întotdeauna difuzorul, accesoriul care îţi păstrează cât de cât buclele definite.
Tunde-ți părul uscat
Cei mai mulţi hairstilişti îţi vor uda părul înainte de a te tunde, pentru că este dificil să-ţi facă o tunsoare simetrică pe părul uscat. De aceea poţi descoperi că tunsoarea nu ţi se potriveşte deloc abia când te speli pe cap şi părul tău revine la forma lui naturală. Cere-i stilistului să te tundă pe părul uscat pentru că numai așa poți observa cu adevărat rezultatul.

Folosește vitamine pentru păr
Vitaminele sunt esențiale pentru sănătatea părului tău. Biotina, de exemplu, întărește firul de păr și îl face să pară mai puternic ca niciodată.
Ai grijă cum pieptăni părul creț
Pentru a păstra forma buclelor nu folosi o perie de pieptănat ci un pieptăne cu dinți rari.

Hidratează-l intens
Înainte de duș, aplică balsam pentru păr și înfășoară-ți părul într-un prosop până te speli pe corp. În acest mod substanțele nutritive vor pătrunde în profunzimea firelor de păr. Vei fi strălucitoare!

euforia.tv.


Distribuie