Ţi-ai deteriorat GENELE cu extensii? Iată câteva remedii naturale care le vor restabili

Distribuie

Genele lungi atrag cu siguranţă atenţia altora, dar nu fiecare femeie este norocoasă de a avea gene groase şi lungi. În loc de a folosi gene artificiale, puteţi încerca câteva remedii naturale pentru creşterea lor. Una dintre cele mai eficiente pentru acest scop este uleiul de ricin.

 Din acest motiv, trebuie să-l includeţi în măştile următoare. Descoperă mai multe opţiuni pe care le poţi utiliza în condiţii de siguranţă acasă:

– Fă o mască cu morcov şi ulei de ricin – se poate folosi şi suc de morcov. Raportul ar trebui să fie 5:5, atunci se aplică uşor pe gene. Dacă simţi orice disconfort sau roşeaţă, nu mai utiliza masca.

– Sugestia următoare este de a amesteca ulei de ricin şi aloe, de data aceasta raportul este de 7:3.

– Dacă suferi de gene foarte subţiri, care, chiar şi după aplicarea unui rimel nu se schimbă prea mult, doar amestecă următoarele ingrediente – 10 picături de ulei de ricin, 1 picatură de ulei de camfor, 1/2 linguriţă ulei de in. Ar trebui să se amestece bine şi să se aplice pe gene. Nu aplica mai des decât o dată pe săptămână, aceasta procedură.

ATENŢIE! Atunci când se aplică produsele enumerate mai sus – nu ar trebui să pătrundă în ochi. Dacă te întrebi cum să aplici măştile cu ulei pe gene, aici sunt câteva sfaturi:

– Ai posibilitatea să utilizezi o perie veche de rimel care anterior este curăţată. Aceasta este una dintre cele mai simple opţiuni.

– O altă modalitate este de a folosi tampoane de bumbac.

– Pune aplică unsoare şi folosind o periuţă de dinţi – cumparati una din par natural si se pune putin ulei pe ea, apoi se aplica usor pe gene.

– In cazul in care excesul de grasime se strange pe gene, tamponează uşor cu un tampon de bumbac.

– Dacă foloseşti doar ulei pentru a consolida genele, fă procedura de o dată pe săptămână.

– Pentru a îngroşa genele, aplică produsul în fiecare zi, timp de aproximativ o lună.


Distribuie
..