Tendinţele în machiaj şi coafură Toamnă-Iarnă 2014-2015

Distribuie

Dacă vrei să îţi pregăteşti neseserul pentru sezonul următor, află care sunt principalele direcţii de beauty.

Îţi spunem care sunt elementele de care trebuie să ţii cont şi care au fost principalele pasiuni ale trendsetterilor internaţionali. Cu siguranţă vei găsi un look pe care îţi vei dori musai să îl pui în practică.

It’s all about BLACK
Grafisme, mai ample sau mai subtile, la Anthony Vaccarello, Jean-Pierre Braganza, Haider Ackermann şi Kabuki, ochi de felină în diferite tonuri pierdute la Roberto Cavalli, negru cremos aplicat destructurat pe toată suprafaţa pleoapelor superioare cu efect punk-gotic la Lanvin… Pe scurt – înarmează-te cu cel mai bun tuş şi cu cel mai bun dermatograf: îţi vor fi de folos.

Mai puţin înseamnă mai mult. Cel puţin aceasta este concluzia la care ajungi dacă analizezi bine machiajul prezentărilor Isabel Marant, Prabal Gurung, Holly Fulton, Stella McCartney, Jil Sander, Alberta Ferretti, Diane von Furstenberg, Bottega Veneta… şi lista poate continua. Tenul este curat, plin de prospeţime şi emană sănătate – ai obţinut o apariţie impecabilă.

Îmbujorare inocentă. Îmbujorarea aceasta este demnă de o Lolita, de posesoarea unui sex-appeal absolut irezistibil, în favoarea căreia lucrează naturaleţea. Muze în această direcţie: Hunter, Vivienne Westwood Gold Label, Carolina Herrera, Ralph Lauren, Fausto Puglisi, Giambattista Valli, Elie Saab şi Vanessa Bruno.

Ah, iubim genele luuungi şi dese! Nu-i aşa că sunt printre cele mai sexy detalii ale machiajului, în general? Aşa că nu am putut decât să suspinăm de admiraţie când am văzut genele XXL de la Versace, lookul semnat parcă de Twiggy de la Prada, dar şi genele false aplicate atât pe linia pleoapelor superioare, cât şi pe a celor inferioare, la Gucci şi Rochas.

Albastrul pare să fie una dintre marile pasiuni ale toamnei. La Kenzo, albastrul cobalt a fost prezent pe unghii, dar şi pe pleoape. Grafisme albastre aplicate altfel am reperat la Temperley London – un eyeliner geometric de mega efect. Pentru alte variaţii, notează aşa: albastru sidefat, aplicat pe centrul interior al pleoapelor, la John Rocha, contur mat, la Emilia De La Morena, accente pe pleoapele inferioare, la Giles, note uşor metalice, pe toată suprafaţa pleoapei superioare, la Anna Sui, pastel la Prada, iar în colaj cromatic a fost prezent la Julien Macdonald.

Dacă îţi place să ai tot timpul lucrurile sub control, cu siguranţă vei aprecia direcţia pe care o urmează practicul ponytail. La Valentino, de exemplu, au fost prinse elastice negre pe lungimea atent finisată a cozilor. Aproximativ aceeaşi viziune a existat şi în showul Alexander Wang, dar cu o cărare extremă, într-o parte. La Holly Fulton, pe de altă parte, o şuviţă trecută peste baza cozii transformă întregul look.

glamourmagazin.ro


Distribuie