Ten gras şi piele lucioasă? Iată cum DISPAR, cu ajutorul NATURII

Distribuie

Porţiunile grase şi lucioase ale feţei unei femei pot strica toată munca pe care o depune pentru a arăta câz mai bine. Mare noroc că natura oferă remedii aproape pentru orice problemă cosmetică şi, bineînţeles şi pentru tenul gras.

Iată cinci remedii naturale pentru pielea uleioasă, care, totodată ajută şi în lupta cu coşurile. Tot ce trebuie este doar să vă preparaţi acasă tratamente faciale care curăţă şi dau vitalitate pielii, având un efect antioxidant şi de vitaminizare.
 

1. Spray cu sare
Puneţi o cantitate mică de sare într-o sticlă, adăugaţi o cantitate mică de apă şi amestecaţi bine. Este una dintre cele mai simple metode care duc la dispariţia luciului de pe faţa dumneavoastră. Stropiţi zonele afectate cu amestecul respectiv. Rezultatul este garantat, dacă veţi face acest lucru cel puţin o dată pe zi.

2. Suc de castravete şi lămâie verde
O altă reţetă pentru tenul gras este: o linguriţă de suc de castravete şi una de lămâie verde. Aplicaţi mixtura pe porţiunile cu probleme cu ajutorul unui disc demachiant.
 

3. Argilă verde şi miere
Amestecaţi într-un bol de mărime medie o linguriţă de praf de argilă verde şi o linguriţă de miere. După ce aţi obţinut un amestec omogen, aplicaţi-l pe zonele de pe faţă care de obicei devin unsuroase şi lăsaţi-l să acţioneze timp de 15 minute, iar apoi clătiţi cu apă călduţă. Puteţi face această operaţiune de două ori pe săptămână pentru a preveni  formarea acneei şi a punctelor negre.

4. Apa rece
Cea mai simplă metodă de a face tenul gras să dispară este apa rece ca gheaţa. Iar pentru asta nu trebuie decât să aveţi mereu un recipient cu apă la frigider, cu care vă stropiţi din când în când pe faţă. 
 

5. Piure de tomate
Pasaţi mai multe roşii, până obţineţi un piure fin, pe care îl aplicaţi pe faţă. Tomatele usucă glandele care secretă sebum, astfel eliminând luciul de pa faţă şi apariţia acneei. Lăsaţi masca să acţioneze timp de 5-7 minute, iar apoi clătiţi cu apă călduţă.


Distribuie
..