Te faci frumoasă peste noapte! Încearcă aceste trucuri, perfecte pentru tenul tău

Distribuie

A te face frumoasă peste noapte nu e doar o vorbă din popor. Se poate aplica şi la tine şi nu ai nevoie să petreci 5 ore la salon pentru asta. Leacurile miraculoase se găsesc la tine în cămară.

Pentru ochi

Ai ochi umflaţi şi obosiţi, cearcănă? După ce ţi-ai făcut un ceai de muşeţel sau de mentă, foloseşte pliculeţele. Pune-le puţin la frigider, să fie reci, apoi aplică-le pe pleoape. Întinde-te în pat, cu aceste pliculeţe-comprese pe ochi, şi relaxează-te 5-10 minute. Ochii îşi vor recăpăta aspectul proaspăt şi tineresc.

Pentru faţă

Tenul are nevoie, o dată pe săptămână, să fie curăţat de celulele moarte. Procedeul trebuie să înceapă cu o baie de abur. Ai nevoie de un prosop mare şi de un bol cu apă fierbinte, în care pui două picături de ulei esenţial de trandafir şi flori de muşeţel. Stai deasupra vasului, cu prosopul în cap, timp de 5 minute, ca să se înmoaie pielea, scrie click.ro. Apoi se face un gomaj din tărâţe înmuiate în lapte sau din bicarbonat de sodiu amestecat cu miere sau din mălai, miere şi ulei de măsline. Aceste măşti sunt exfoliante, naturale şi hrănitoare. Încheie procesul de înfrumuseţare a tenului cu o mască formată din: banană, o linguriţă de miere, una de lapte şi una de morcov ras. O altă mască foarte hrănitoare, care îţi lasă o piele de bebeluş, constă într-o bucăţică de avocado bine copt, pisat şi amestecat cu o linguriţă de miere. De asemenea, pentru revitalizarea tenului, de fiecare dată când îţi faci salată şi foloseşti castravete, taie câteva feliuţe şi şterge-te cu ele pe faţă, sau aplică-le pe pleoape.

Dacă tocmai ţi-a ieşit un coş, e bine să ai la-ndemână tinctură de propolis. Este astringentă, dezinfectantă, usucă şi opreşte inflamaţia. Se găseşte la magazinele naturiste.

Pentru buze uscate

Rujul nu se vede bine pe nişte buze uscate, crăpate. Rezolvi problema dacă le masezi cu zahăr brun, amestecat cu miere. Apoi clăteşte şi mai unge-le cu miere, care e extrem de hidratantă.


Distribuie
..