Strugurii, un elixil pentru frumuseţe. Prepară măşti şi loţiuni la tine acasă

Distribuie

Strugurii de poamă sunt extrem de bogaţi în vitamine şi toate acestea pătrund în piele făcând-o să arate mai tânără şi mai revigorantă. Descoperă mai jos cum să prepari măşti şi loţiuni la tine acasă, fără să apelezi la produse cosmetologice.

Măşti de struguri şi reţete de loţiuni

1. Ia un tampon şi udă-l cu suc de struguri. Apoi freacă toată faţa şi gâtul şi lasă timp de 10-15 minute apoi clăteşte cu apă caldă.

2. Loţiune cu suc de struguri pentru a hrăni pielea. Zdrobeşte  boaba de struguri  apoi strecoară sucul. Se toarnă într-un borcan şi se amestecă cu 1-2 linguri de miere şi 1 lingură de sare de mare. Apoi se filtrează amestecul din nou şi se adaugă 1 pahar de apă. Utilizează un tampon pentru a freca pielea cu această loţiune care ar trebui să actioneze timp de 1-2 ore.  Loţiunea poate fi depozitată timp de 1 an într-un loc răcoros.
3.  Ia un şerveţel , umezeşte-l cu suc de struguri şi aplică-l pe faţă 15-20 min. Clăteste faţa cu apă caldă şi aplică crema hrănitoare.

4. Un mix de suc de struguri şi miere,  aplicat pe faţă va hidrata  faţa şi va preveni îmbătrânirea.

5. Amestecă un sfert de pahar de suc de struguri, cu aceeaşi cantitate de lapte. Aplică-l folosind un tifon şi acoperă faţa cu un prosop. Lasă-l 15-20 de minute, clăteşte şi apoi aplică o cremă. Mască este recomandată pentru pielea ridată.

6.  Se amestecă 1 lingură brânză de vaci  şi 1 lingură miere şi adaugă 2 linguri suc de struguri. Pune amestecul pe faţă în strat gros şi lasă-l 10-15 minute şi apoi clăteşte.

7.  Dacă ai tenul gras şi ridat ar trebui să faci această mască după frecarea pielii cu suc de struguri: se adaugă 2 linguri de pastă de struguri în albuş de ou bătut. Clăteşte în 15-20 de minute cu apă rece.

 


Distribuie
..