Stilul OMBRE, cea mai trendy coafură din 2013. AFLĂ cum să alegi nuanţa potrivită ţie (FOTO)

Distribuie

În materie de hairstyling, se menţine de anul trecut în trend suviţele vospsite. Dar nu oricum, ci in stilul “ombre”. Aceasta coafura este foarte interesanta si impresionanta, daca este facuta bine – elegant.

Dacă ai părul buclat sau drept şi vrei să-ţi schimbi look-ul cu ceva în trend atunci adoptă stilul „ombre”. Vedetele internationale precum Jennifer Lopez, Jessica Alba, precum şi vedetele din Romania- Antonia sau Delia dicteaza aceasta modă de câteva luni bune.


 E un mit faptul că coafura ombre necesită o procedură extrem de sofisticată şi de costisitoare. Acum, majoritatea saloanelor  din Chişinău oferă astfel de servicii plus poţi primi şi un sfat al stilistului. Dacă vrei sa optezi pentru stilul ombre hair, inspiră-te din look-ul celebritatilor, decide ce variantă cromatică ţi se potriveşte.

Decide ce tip de ombre hair îţi doreşti.  Atunci când optezi pentru un nou hairstyle, este recomandat să te orientezi către o variantă de mijloc sau, cu alte cuvinte, către un look cât mai natural. Cel mai bine este să alegi, pentru varfuri, o culoare mai estompată decât rădăcina, însă care nu sochează prin contrast.

Cum să NU adopţi stilul ombre

Ai grijă să nu îţi vopseşti părul în nuaţe preadeschisă la vârfuri. Trecerea cromatică trebuie să fie armonioasă, varfurile mai deschise sunt sesizabile, însă nu intră în contrast puternic cu rădăcina.

De ai părul blond poţi opta pentru combinaţii mult mai îndrăzneţe de vopsire a părului în stil ombre precum vopsirea vârfurilor în roz, albastru, nuanţe de violet şi roşu.

Ţine cont de faptul că, dacă părul tău a fost supus recent unui procedeu de vopsire permanentă, este posibil ca vopseaua din comerţ să nu fie potrivită pentru tine.


Distribuie