Spală-ţi părul cu bere ca să ai volum şi să nu-ţi mai cadă părul

Distribuie

Ai încercat variate metode împotrivă căderii părului, dar fără efect? Află că berea este un preparat minune care împiedică căderea părului, care-ţi face podoaba capilară mai bogată şi mai îngrijită. Iată ce trebuie să faci!

Toate femeile visează la un păr frumos şi voluminos. Produsele pentru păr fac cu uşurinţă podoaba dumneavoastră capilară să strălucească, dar nu toată lumea ştie că cel mai bun rezultat îl dau nu doar produsele comerciale ale branduri-lor renumite dar şi o băutură preferată de multă lume, berea. Înainte să întrebuinţezi acest produs , trebuie să citeşti bine instrucţiunile folosirii acestui produs pe părul tău. Iată care sunt acestea:

– Cele mai multe vitamine sunt în berea neagră, nefiltrată.

– Pentru că atunci când este aplicată pe păr, berea neagră lasă o nuanţă puţin închisă, femeilor cu părul deschis la culoare le este recomandată berea obişnuită.

– Berea conţine un miros specific, acre se poate elimina cu aplicarea unui ulei esenţial pe păr, cu mirosul care vă place.

– Atunci când foloseşti berea, trebuie mai întâi să o încălzeşti pentru că are mai mari beneficii asupra părului tău.

Mască cu bere pentru volum:

Pune într-un vas mediu, un gălbenuş de ou, jumătate de pahar de bere şi o linguriţă de miere. Amestecă toate componentele, iar  masca obţinută, aplic-o pe toată lungimea părului. Acoperă-ţi părul cu un prosop călduţ şi lasă timp de 15-20 de minute. După această procedură, spală părul cu apă călduţă şi lasă.l să se usuce.

Mască cu bere pentru părul deteriorat şi capetele desfăcute:

Formaţi un mixt din 100 ml de bere cu 2 linguri de masă de ulei vegetal de calitate superioară. Aplicaţi tot acest conţinut pe păr şi aşteptaţi 20-30 de minute. Spălaţi părul cu apă călduţă.

Mască cu bere pentru a stimula creşterea părului

Cumpăraţi din farmacie 2 conuri de brad mărunţite, adăugaţi 100 gr de frunze de mesteacăn şi turnaţi peste ele bere călduţă, atât cât să acopere celelalte ingrediente. Lăsaţi-le timp de 2 ore. Înăinte de a vă spăla părul, adăugaţi toate aceste componente pe rădăcină.

Reţetele de înfrumuseţare pe bază de bere sunt foarte benefice. Aveţi grijă de sănătatea părului vostru cu acest minunat produs! Fiţi frumoase şi sănătoase!


Distribuie
..