Sondaj Zumi.md: Femeile din Moldova încep să se machieze de la vârsta de 15-18 ani

Distribuie

Majoritatea femeilor din Moldova încep să se machieze din anii de liceu. Cel puţin aşa arată rezultatele unui sondaj realizat pe site-ul nostru, zumi.md la care au răspuns aproximativ 400 de femei.

Astfel, 56% dintre persoanele care au răspuns la sondaj, au declarat că au început să se machieze de la vârsta de 15 -18 ani. Doar 9,7%  au început să întrebuinţeze cosmetica după 20 de ani.

13,9% spun că folosesc produse pentru machiaj de la vârsta de 10-15 ani şi 20,4 % de la vârsta de 18-20 ani.

Femeile încep a folosi rujul, rimelul şi fardul din dorinţa de a se evidenţia şi de a atrage atenţie. Fie că le folosesc într-un mod normal sau excesiv, acestea influenţează aspectul.

Tu decizi vârsta de la care începi să te machiezi. E important să cunoşti că faţa ta are nevoie de grijă, atenţie şi o abordare foarte atentă. De fiecare dată când încerci să foloseşti un produs pentru machiaj, asigură-te că ai ales produsul corect şi utilizează-l conform indicaţiilor.

Zumi.md realizează săptămânal câte un sondaj cu întrebări destinate femeilor. Participă şi tu la următorul sondaj pentru că părerea ta contează.


Distribuie
..